woensdag 24 juli 2019

Plankje aan de muur

Bestel muurplankjes online. Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Mooi design voor scherpe prijzen! De passende fauteuils - OTTO. Ontspannen en je goed voelen!

Kasten van OTTO zorgen voor orde! Op naar woonwarenhuis OTTO! Bespaar tot wel via kiesproduct. Voor een verrassend effect kies je voor een wandplank met onzichtbaar ophangsysteem.


Het lijkt net alsof de plank aan de muur zweeft. We hebben veel verschillende stijlen die passen bij de rest van onze meubelen. Leuk, zo’n massief houten plank die onzichtbaar aan de muur is bevestigd.


Je hoeft geen Hans Klok te heten om het te kunnen.

Wanneer je de plank in dezelfde kleur als de muur schildert, lijkt deze haast onzichtbaar. Hout met de schors er nog aan of een metalen drager. Een wandplank is erg praktisch: met een plank aan de muur ontstaat er extra ruimte.


Deze ruimte kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden, denk aan boeken. Info over plankje voor aan de muur. Resultaten van zoekmachines!


Plankjes aan de muur zijn vaak onmisbaar in een huis. Ze zijn praktisch maar kunnen ook gebruikt worden om leuke decoratie op neer te zetten. Gratis vervoer nieuw in de verpakking incl garantie incl stang en glossy planken nu 1euro ex btw.


De lengte daarvan hangt af van de breedte van de te bevestigen planken. De buiten de muur stekende delen. Die steekmethode voorkomt dat de plank aan de. Voor je aan de slag gaat met het maken van een zwevende plank , moet je natuurlijk eerst wel weten waar je hem op wilt gaan hangen en hoe die er precies uit moet komen. Let erop dat de plank aan beide plankdragers even ver uitsteekt.


Controleer met de nodige ballast of de plank stevig tegen de muur hangt. In mijn keuken heb ik weinig ruimte en daarom zou ik graag wat planken willen plaatsen in een loze ruimte. Zo zijn er muurstickers, posters, en schilderijen te vinden om de muur aan te kleden.

Meet de positie van deze gaatjes op en breng ze ook aan in de andere planken. Als de steun in de juiste positie zit, schroef hem dan aan de plank vast. Bepaal de positie van de planken op de muur en teken de boorgaten op de muur af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.