dinsdag 23 juli 2019

Groenverwijderaar tegels

Met Bsi Anti groene aanslag kan je snel groene aanslag verwijderen op alle materialen. Als je onkruid van tussen uw tegels wil verwijderen, gebruik dan aub GEEN zout, maar koop een onkruidverdelger! Deze werkt enkel in op het onkruid en word onmiddelijk.


Algen- Groenverwijderaar Concentraat voor het verwijderen van biologische aangroei. Het mos en de groene aanslag op oze vlonders en tegels is na inspuiten van dit produkt na twee dagen geheel dood en dor.

Groene aanslag in de tuin gemakkelijk en snel verwijderen Een veel voorkomende. Groenverwijderaar voor het snel verwijderen van groene aanslag op ALLE MATERIALEN gaande van terras ( tegels , natuursteen, klinkers) tot tuinmeubels uit hout en zelfs. Afgelopen zomer zag je terras er nog zo mooi uit. Maar na een natte herfst en winter kun je de tegels bijna niet meer zien door de groene aanslag.


Dan haalde ik een flesje Groenverwijderaar , bij de Action,. Indien geen zekerheid bestaat over bestendigheid van het te reinigen oppervlak. Tegel mozaïeken zijn meer en meer typische woonkamers, zoals woonkamer, … Contact.

Wij leggen je uit wat je kunt doen om dit probleem definitief op te lossen! Wat moet je doen wanneer er sprake. Product Verwijdert op een veilige manier aanslag van algen en mossen. Heeft u last van groene aanslag? Wij hebben anti groene aanslag.


Heb je interesse in alles wat met wonen te maken heeft? Wil je de nieuwste trends over interieur en decoratie weten? HG groene aanslagreiniger verwijdert algengroei van o. Wij maken hoogwaardige biologische schoonmaakmiddelen zonder chemicaliën. Natuurlijke bestanddelen lossen vuil snel op, en ook nog eens milieuvriendelijk. Bij de bouwmarkt kan je voegenzand kopen.


Dit fijne zand strooi je over de groene tegels , bezem het uit en het zand schuurt het mos weg. Lithofin Allex verwijdert moeiteloos groene aanslag van trappen, paden, terrassen van natuursteen, beton en siersteen. Algisept is veelvuldig toepasbaar, bijvoorbeeld als desinfectans, maar ook voor het reinigen van koelwatersystemen. Maar onderstaande tips kun je ook gebruiken tegen groene aanslag op de muur of op klinkers, tegels , hout, tuinmeubelen, luifel, parasol of zelfs je cabriodak!


HG is dé specialist op het gebied van reiniging en onderhoud voor huis en tuin, met een breed assortiment hoog kwalitatieve producten.

Bijzonder aanbevolen voor het reinigen van tegels van zwembaden en douchewanden tegen kalk,. CRS-KALK-CEMENT- EN GROENVERWIJDERAAR verlengen met water in een. Bestrijd algen en groene aanslag in je tuin met de producten van Welkoop.


Hiermee voorkom en bestrijd je aanslag op je tegels , mos in je gazon en algen of wier op je. Is de onkruidbrander HET middel tegen dat vervelende onkruid tussen je tegels ? Ik heb zo’n hekel aan onkruid verwijderen. Unisept is een van de producten van Clean World.


Wij bieden diverse reinigings producten die uitsluitend biologisch afbreekbaar zijn. Wettelijk gebruiksvoorschrift: a.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.