woensdag 24 juli 2019

Ruimtebesparende trap

Ruimtebesparende trappen zijn uniek! Door een andere vorm van de traptreden dan gebruikelijk te maken, nemen deze trappen minder ruimte in. Ideaal om in krappe ruimtes. Weinig ruimte maar wel een goed beloopbare trap nodig?


Misschien is een ruimtebesparende trap de oplossing.

Een ruimtebesparende trap is verkrijgbaar in verschillende. Zoals de naam van deze kleine trappen al aangeeft is de ruimtebesparende trap een bijzonder geschikte trap voor kleine ruimtes. Bijvoorbeeld voor het vervangen van. Met de 1mtrap heeft EeStairs de oplossing voor kleine ruimtes. De ruimtebesparende trap is geschikt als zoldertrap, of als kleine trap op beneden- en tussenverdieping!


Geconfronteerd met een beperkte oppervlakte en de noodzaak om de verdieping erboven te bereiken? De Arké Karina is een populaire ruimtebesparende trap die eenvoudig te monteren is.

Deze compacte trap heeft een fis en stijlvol uiterlijk en is bovendien scherp. Vind ruimtebesparende trap op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Met een ruimtebesparende trap haal je het beste uit je kleine interieur. Tips en tricks ontdek je hier! EeStairs heeft de oplosing, de efficiente ruimtebesparende 1mtrap. Heeft u al aan een kleine vaste of halfcirkelvormige trap gedacht?


Met een halfcirkelvormige wenteltrap bespaart u heel wat ruimte. De Karina is de meest verkochte ruimtebesparende trap met beuken treden uit de Arkè-lijn van Fontanot. Wij leveren deze ruimtebesparende trappen van uit Wijk Bij Duurstede door heel Nederland.


Om extra ruimte te creëren op uw verdieping of zolder, is het plaatsen van een ruimtebesparende trap een goede optie. Trappen zoals houten trappen stalen trappen doe het zelf trappen bouwpakkettrappen en ruimtebesparende trappen. Deze vindt u hier bij trappenbedrijf Maatkracht.


Deze spiltrap heeft een ruimte nodig van meter bij meter. De trap zelf heeft een doorsnede van meter, dus dit is een ruimtebesparende trap.

Hebt u weinig ruimte om een trap te plaatsen naar bijvoorbeeld een vliering of zolder? Dan kan een ruimtebesparende trap erg handig zijn. Ontdek hier een aantal verschillende mogelijkheden ter inspiratie! EeStairs trappenfabriek en tevens Design service met balustrade en trappen professionals. Saturne spiltrap 1graden draai: Saturne wenteltrap Halve spiraaltrap in den met zwart gelakt metalen leuning.


De prijs van een houten trap nu zelf uitrekenen? Wat zijn doe het zelf trappen. Het woord zegt het al, doe het zelf trappen.


Deze trappen zijn eigenlijk gemaakt omdat als u een trap nodig heeft, hem morgen al wilt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.