maandag 15 oktober 2018

Architraaf kozijn

Simpel en snel maatwerk kozijnen bestellen en Vanaf werkdagen geleverd. Van raamkozijn tot schuipui! Nieuwe kozijnen op maat kiezen? Ontdek de Belisol Belofte vandaag nog. Eigen Montageteam mogelijk, Bestel Nu!


Met een architraaf kunt u eventuele naden tussen een wand en kozijn verbergen en een mooie overgang realiseren.

Bepaal de afstand vanaf binnenkant kozijn voor de plaatsing van de architraaf. Nadat de afstand bepaald is, maak vervolgens hiervoor een mal. Hiermee kunt u één kozijn aan beide zijden. Ze omlijsten de deur en worden geplaatst op het kozijn. Een architraaf ontneemt het zicht op.


Tegenwoordig wordt de term architraaf gebruikt voor houten lijsten als sierafwerking rondom een kozijn. Zoals een plint langs de vloer een. Bestel uw architraaf en neuten voordelig online.


In onze showroom kunt u ze ook eerst.

In het assortiment van Praxis vind je verschillende soorten deurkozijnen en deurlijsten. Zo vind je het deurkozijn of de deurlijst die past in je interieur. Vergelijk offertes voor kunststof en houten kozijnen. De tegels steken flink buiten het kozijn , dus een architraaf met sponning zoals gezeg valt deels over de tegels, en rust op het kozijn ,. Er is een ruim assortiment architraven beschikbaar, waarmee u uw deur en kozijn beter op elkaar afstemt.


Ztyl architraaf grenen, 2x wit gegrond. Een Neut is het verdikte blokje onderaan de architraaf of het kozijn , dat zorg voor een fraaie aansluiting op hoge geschilderde plinten. Ook wel plintneut genoemd.


Door gebruik van architraven in jouw woonsfeer maak je van een gewoon kozijn een absolute blikvanger! Met lijsten en architraven geeft u uw woning nét dat beetje extra sfeer. Ecosy kozijn plaatsen (video) Je oude deurkozijn een doorn in het oog? Het omlijsten van uw deuren met een mooie architraaf zorgt bovendien voor een exclusieve en sfeervolle.


Architraaf Modern Maak van je kozijn een blikvanger! Kozijn bestel je in onze webshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.