maandag 15 oktober 2018

Isolatiemedewerker

Nu banen via een uitzendbureau. Monteur isolatieplaatwerk Wat ga je doen? Isolatiemedewerker vacatures in Amsterdam.


In deze functie ben je werkzaam voor een bedrijf dat projecten heeft in de luxe jachtbouw. Us Wurk zoekt hiervoor een groot. Van der Linden Veldhuis, een bedrijf gespecialiseerd in thermische, akoestische en brandwerende isolatie voor de.

Onze opdrachtgever in de buurt van Almelo zoekt extra isolatiemedewerkers die minimaal uur p. Je hebt voor deze baan als isolatiemedewerker geen specifiek diploma of werkervaring nodig. Wel is het belangrijk dat jij goed zelfstandig kunt werken. Bekijk nu alle banen via Uitzendbureau. Bij Personeelsned krijg je te maken met experts op het gebied van uitzenden en outplacement, een unieke combinatie! Wij doen dit voor iedereen en streven.


Steek jij graag de handen uit de mouwen, lijkt het je leuk om aan de slag te gaan in een. Voor een relatie in Rijssen zijn wij op zoek naar een: ISOLATIEMEDEWERKER DE FUNCTIE.

Als isolatiemedewerker ga je met een collega aan de slag om huizen te isoleren. Solliciteer op deze vacature. Je zal werkzaam zijn in verschillende sectoren als: scheepsbouw. Attract Uitzendbureau Rijssen zit gevestigd tegenover het NS-station met een goede zichtlocatie en gratis. Wij zijn voor onze opdrachtgever in de omgeving van Almelo op zoek naar isolatiemedewerkers.


FunctieomschrijvingHet bedrijf is gespecialiseerd in isoleren van luchtkanalen en installaties. Je beschikt over een geldig VCA. Ben jij flexibel en denk jij in. Je hebt eerder bouw gerelateerde werkzaamheden verricht. Geen lichamelijke klachten.


Eerdere ervaring in isolatie is geen vereiste. Direct solliciteren Meer informatie. Nederland en in het buitenland. Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke baan. De isolatiemedewerker vacature vraagt naar een persoon die vakkundig en professioneel is in het aanbrengen van verschillende isolerende materialen.


Wil je isolatiemonteur worden?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.