maandag 15 oktober 2018

Kunststof watermeterput

Tot 1dagen kosteloos retour. Direct online te bestellen. Gereedschap bel of mail ons gerust! Gemakkelijk verplaatsbaar. Vandaag Bestel Morgen in Huis!

De kunststof watermeterput is standaard voorzien van een kunststof opliggende deksel en een binnen deksel,. Professionele uitvoering, voorzien van KIWA. Kunststof doorstroommeters;. Watermeterputten zijn er voor gemaakt om gemakkelijk. De watermeterput wordt achter de erfgrens ingegraven en de waterleverancier plaatst de wa termeter dan in de put.


Uitvoeringen in RVS of kunststof ,. Geschikt voor vrijwel elk waterbedrijf. Ook overrijdbare en bestraatbare deksels.

Ook met overrijdbare deksels. Voorgemonteerde pvc- watermeterput , diam. Bouwwatermeterput watermeterput met sleuven kopen? Ga naar Bouwplaats-Inrichting.


Compleet Scherpe prijs Altijd de allerhoogste kwaliteit Super snel. Deksel met eenvoudige sluiting, een doorvoer Ø68mm op de kopse kanten, een grondplaat en vorstplaten. In mijn woning is de betonnen vloer op de begane grond op het zand gestort. Afhankelijk van de afmeting van de watermeterput moet het deksel uit meerdere hanteerbare delen worden samengesteld. Besparing op installatiekosten met de Easy-Fitt watermeterputten.


Wavin is Europees marktleider op het gebied van kunststof leidingsystemen. De naam Wavin komt van WAter en VINylchloride. Wij leveren een serie standaard watermeterputten.


Naast de standaard watermeterput is het mogelijk alle afwijkende maten en afwerkingen te fabriceren. Uw webshop voor iedere bak, meterput, vijver en vloeistofbak. Onze watermeterput is samengesteld uit kwaliteitsmaterialen.


Het toepassingsgebied van deze watermeterput is erg breed door de flexibele opbouw van de put.

Kabeltrekput watermeterput ontstoppingsput inspectieput pompput handhole Ook toe te passen als rioolinspectie-,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.