maandag 7 december 2020

Veiligheidsrolluiken

Geïnteresseerd in onze inbraakwerende veiligheidsrolluiken ? Vraag uw offerte aan bij Rollvolet, uw specialist in de beveiliging van woningen en handelszaken. Veiligheidsrolluiken zijn ideaal voor inbraakgevoelige plaatsen. Deze rolluiken zijn voorzien van speciale lamellen en geleiders, waardoor het rolluik niet zomaar.


ROMA maakt het inbrekers heel moeilijk.

Het rolluiksysteem met het aluminiumpantser. Betere beveiliging van uw winkelpan bedrijfspand of woning? Jonker Zonwering Enschede biedt optimale prestaties middels onze veiligheidsrolluiken. Inbouwrolluiken geisoleerd.


Opbouwrolluiken worden bovenop het raam geplaatst en zorgen voor optimale lichtbeheersing. Rolluiken voor schuine ramen. Warmtewering met totale verduistering.

Met een rolluiken heeft u optimale controle over licht en temperatuur. Neem contact op voor technische documentatie. Het plaatsen van rolluiken verlaagt sowieso al de kans op een bezoekje van inbrekers. Maar dankzij onze spannende veren wordt het voor hen helemaal onmogelijk om een. Behalve het weren van de zon hebben rolluiken een isolerende en.


Volledig gesloten veiligheidspantsers, in aluminium of staal, die als inbouw of voorbouw kunnen gemonteerd worden. Roma veiligheidsrolluiken. Het adres voor uw maatwerk rolluiken. Leverancier van rolluiken voor commerciële en industriële toepassingen.


Dan staat de beveiliging van uw gebouw hoog op uw prioriteitenlijst. Voor uw toegangspoorten, deuren en uitstalramen zijn industriele. Geef inbrekers en vandalen geen kans. Wij wensen u een aangename nachtrust en een ontspannen vakantie.


Speciaal bestand tegen poging. De veiligheidsrolluiken Point Fort Valmy zijn A2P Rgecertificeerd.

A2P is een kwaliteitsmerk erkend. De rolluiklamellen worden bij veiligheidsrolluiken met hardschuim vol geschuimd. Een speciale vergrendelings functie met een geïntegreerde optilbeveiliging in de.


Velghe is een onbetwistbare marktleider in België op het gebied van afsluitingen- rolluiken, anti-diefstal rolhekken, sectionale poorten en brandwerende.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.