vrijdag 4 december 2020

Trap zelf bekleden met laminaat

Méér dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Is je trap toe aan een opknapbeurt? Deze kan je mooi renoveren met laminaat.


U overweegt uw trap te bekleden met laminaat ? Handig doe het zelf stappenplan.

Van der Kolk is expert in trapbekleding. Vroeger werd de trap vaak bekleed met tapijt. Tegenwoordig zijn vinyl, laminaat of massief hout ook populair als trapbeklading.


Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen. Een trap bekleden met laminaat. Hoeveel laminaat heb je nodig? Alle informatie over een traprenovatie met laminaat vindt je hier!


In deze video kun je stap voor stap zien hoe je op een dichte trap laminaat.

Smeer de trap in met montagekit en. Bekijk deze video voor het zelf leggen van laminaat op een dichte trap. Je trap bekleden met laminaat. Past je trap niet meer bij je nieuwe vloer, of is deze dusdanig versleten,. Ga je de trap zelf bekleden ,. Van een onbehandeld eiken toplaag, met een antislipstrip, tot verschillende soorten laminaat.


Of renoveer de trap met vinyl. Of plaats er trapmatten overheen. Goed idee, want laminaat is goedkoper én onderhoudsvriendelijker dan hout. Lees hier meer over de voordelen.


De nieuwe overzettreden met laminaat toplaag kan je voorzien van rubberen. Het renoveren van een open trap is eenvoudig zelf te doen met overzettreden in. De laagste traprenovatie prijzen. Uw trap bekleden met mooie en. Meer voordelen vind je hier.


Ik heb een trap met kwart draai dus iets lastiger dan recht maar dat meot. Zelf aan de slag met je traprenovatie of trapbekleding?

Zelf uw trap renoveren of bekleden ? Trap bekleden met laminaat kun je zelf ! Een fris tintje voor de trap én extra opbergruimte in de hal: Thomas staat weer voor een nieuwe uitdaging. Wil je zelf jouw trap gaan bekleden ? Net als bij andere materialen, zoals laminaat , heb je een ondervloer nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.