woensdag 1 april 2020

Trommelstenen 15x15

Stenen en Betonnen tegels. Leverbaar in diverse kleurstellingen en altijd snel thuis geleverd! Door het trommelen worden de strakke betonstenen kunstmatig. In de fysieke winkel kunnen de prijzen anders zijn.


De beschikbare afmeting van de trommelstenen zijn 15x, 15x2 20xen 20xcm. Deze getrommelde bestrating heeft een doorleefde.

Mooie geleefde stenen met de karakteristieke getrommelde randen. De prachtige trommelstenen bij Tegelhandel Boer zijn tijdloos en eindeloos te combineren. Hoge kwaliteit trommelstenen kopen bij Onlinebetonstenen. Breed assortiment trommelstenen in veel kleuren en maten.


Resultaten van zoekmachines! Trommelkassei 15xantraciet. Op te halen in zoetermeer! Gratis af te halen in Zoetermeer.

Betaal eenvoudig via iDeal! Binnen werkdagen bij u thuisbezorgd. Een rustige, sfeervolle tuin? Dan zijn de trommelstenen in ons. Wij leveren trommelstenen in zowel vierkante en rechthoekige vormen in ondermeer de afmetingen 10x1 15x, 20xen 30x40.


Tuinvisie trommelstenen Tambour Koppelstones al vanaf:. Tonen als Foto-tabel Lijst. Van hoog naar laag sorteren. De stenen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren afmetingen. Getrommelde betonsteen en hebben een prachtige verouderde uitstraling.


Adverteren is gratis op onze marktplaats. Bestrating bij Praxis: tegels, terrastegels, sierbestrating, en rubberen tegels. Bekijk het uitgebreide assortiment bestrating en laat het thuisbezorgen.


Op zoek naar sierbestrating in Breda? Wij bieden groot assortiment oa. Sierbestrating Friesland B. Friese onderneming met jarenlange kennis en ervaring op gebied van (sier)bestrating, split en grind soorten.

Vego levert een ruim assortiment scherp geprijsde kwaliteitsproducten. Het formaat van de 20xsteen is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Abbeysone, trommelsteen , pebblestone.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.