woensdag 1 april 2020

Kabelmes jokari

Bestel eenvoudig op beslist. JOKARI striptang prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Voor het afstrippen van alle. Info over jokari kabelmes. Resultaten van zoekmachines!

Eenvoudig en geniaal, snel. We maken gebruik van cookies en soortgelijke technieken om u goed van dienst te kunnen zijn. Cookies zijn kleine tekstbestanden waarmee wij en derde partijen uw.


Op zoek naar een kabelmes , speciaal gemaakt om strijkijzersnoer mee te strippen? Verkrijgbaar bij snoerboer! Een kabelmes is gereedschap waarmee elektriciteitsdraden worden aangestript. Lees hier meer over een kabelmes en hoe je een kabelmes gebruikt.


Laagste prijs-garantie, gratis verzending en uit voorraad leverbaar.

Jokari , Gedore, Format en VDE. Gereedschap nodig om uw klus gereed te maken? Met dit kabelmes stript u eenvoudig kabels aan.


Het handvat is ergonomisch ontworpen en het mes is van roestvrijstaal. Het mes is voorzien van een haak. Ook online verkrijgbaar op iscatools. Kabelmessen voor diverse toepassingen nu bij Isca Tools.


De mes gaat automatisch over van rond- naar langssnijden van de manter om snel en zonder beschadigingen. Het perfecte kabelmes voor het strippen van alle standaard soorten ronde kabels met een 8-mm Ø. G Secura met recht mes Nr. RECHT MES Gratis verzending vanaf 1euro Verzending binnen uur.


Wat zijn de specificaties? Speciaal kabelmes voor PVC-geïsoleerde datacommunicatie- en besturingskabels zoals bijv. Slechts € 1bij safetools. Standaard te bestellen op bosgereedschap.


Type 28H: met draaibaar binnenmes en haakkling. De beste kwaliteit voor de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.