woensdag 16 oktober 2019

Lariks vloerdelen

Kwalitatieve vloerdelen voor de laagste prijs. Van visgraat tot aan fineer. Voor ieder een vloer naar wens! Ruim aanbod oude houten vloeren. Bekijk hier onze aanbiedingen!


Vraag nu een offerte op maat aan!

Groot assortiment van A-merken! Alle vloerdelen gaan weg voor een zachte prijs vanaf € 1- p. Neem contact met ons op voor meer informatie. Door jarenlange ervaring als groothandel in hout, natuursteen en antieke bouwmaterialen en verkoop daarvan aan meubelfabrieken, interieurbouwers, architekten. Siberische lariks vloerdelen. Dit maakt het geschikt voor houten vloeren.


Een houten vloer van lariks is een originele keuze. De beste vloerdelen en vlonderplanken liggen voor je klaar. Een grote voorraad vloer en vlonderplanken van verschillende houtsoorten,.

Lariks vloerdelen Op aan vraag vanaf m2. De vloerdelen van Houtex zijn rondom bewerkt met mes en groef. Aan de lange zijde zit een micro vellingkant. Vloerdelen bestel je in onze webshop. In diverse merken verkrijgbaar!


Eiken, maar tegen een fractie van de prijs van Eiken. Het hout heeft een geelbruine tot bruine kleur. Wij leveren al massief Grenen vloerdelen. Wilt u lariks planken kopen?


Productomschrijving Deze vloerdelen worden veelal gebruikt voor het aftimmeren van verdiepings vloeren , of als dakbeschot. De planken zijn geschaaf gedroogd en. Ben in mijn zoektocht naar het onderhoud (en vernieuwing) van mijn lariks vloer bij jullie terechtgekomen.


In alle slaapkamers ligt een lariksvloer die ik wil. Douglas en lariks planken, regels en balken zijn bijzonder duurzaam door de grote hoeveelheid hars die van nature aanwezig is in dit hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.