woensdag 16 oktober 2019

Eikenhout boomstam

Vind eikenhout boomstam op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Dit tafelblad van Rustiek new eiken wordt vervaardigd uit nieuw eikenhout en bevat extra veel noesten,.


Boomstam eiken tafelblad op maat gemaakt. Tafel bladen van eikenhout al vanaf 22-. Prachtige boomstam bank van eikenhout met natuurlijke vormen.

Voorzien van een natuurlijke zijkant. De bovenkant is glad geschuurd. Iedere boomstamtafel is uniek in vorm, stuk voor stuk gemaakt van duurzaam en massief eiken. Dit rustieke eikenblad heeft een strakke en gladde afwerking.


Wij gebruiken alleen eerste klas eiken en bevat nauwelijks noesten. Het massief eikenhouten blad bestaat. Wij maken prachtige industriële eikenhouten meubelen.


Industriële meubelen van eikenhout zijn hip, stoer en geven een robuust karakter aan je interieur.

Watergedragen water- en vuilafstotende impregneer voor eikenhout op basis van uniek nanotechnologisch sol-gel proces voor hout en. Geschikt voor eetkamertafels,salontafels,keukenbladen etc. Terwijl vaak voor eikenhout in Frankrijk wordt gekeken,. Eiken bladen en boomstam bladen. Prachtie rustiek eiken tafel met een boomstamkant, gemaakt van het mooiste eikenhout en volledig massief!


Bent u ook zo dol op de natuurlijke warmte van houten meubels? Wij werken altijd met de hoogste kwaliteit douglas of eikenhout. Onze zagerij verwerkt alleen het langzaam groeiende douglashout, afkomstig uit de Veluwe, Ardennen en. Welkom op de website van de houtatelier gevestigd in Reeuwijk. Speciaal bedacht voor de creatieveling onder ons.


De decoratieve boomstam verandert mee met het seizoen. In de zomer een bloemenslinger, met Pasen gezellig een. Super strak en stoer deze s et boomstam eiken bijzettafels, op wielen. Bijzonder stijlvol als salontafel te gebruiken. Past goed in een strak interieur!


Een prachtige sfeervolle tafel die in elk interieur past. Robuust eiken boomstam picknicktafel. Picknicktafel van eiken met blad en zitgedeelte waar de natuurlijke boomstamvormen nog in te herkennen zijn.

Zo’n rustieke eiken boomstamtafel is een echte eye catcher in elk interieur. Wil jij ook een boomstam als eettafel of salontafel? Industriële boomstam tafel greywash met stalen A onderstel (NTLB) Omschrijving Tafel gemaakt van een eiken boomstam blad die behandeld is met een waterafstotende.


Dit is het traditionele eikenhout. Met de grootste zorg wordt het eikenhout terug gedroogd naar a. Dit proces duurt ongeveer maanden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.