vrijdag 24 mei 2019

Plexiglas lijst

Plexiglas platen worden binnen uur geleverd en gratis op maat gemaakt. Neem dan contact met ons op. Bestel nu online, gratis gezaagd. Een nieuw product van De Lijsten Fabriek! Eiso Bergsma heeft mede zijn gerenommeerde naam verdiend door zijn uitzonderlijk mooie en helder verlijmde Plexiglas lijsten.


Inlijsten in Plexiglas is niet alleen heel mooi.

Het beschermt uw kunstwerken ook tegen beschadiging en UV straling. Bij afmetingen groter dan vierkante meter dient u dubbeldik glas of plexiglas te gebruiken vanwege een te. Ze zijn stijlvol, ze zijn eigentijds en ze geven letterlijk een extra dimensie aan de prints die je inlijst: zwevende lijsten. Dokter Plexiglas biedt baklijsten aan in alle soorten en maten.


Wij helpen u van A tot Z bij het. Al onze lijsten zijn gemaakt van kristalhelder plexiglas (de lijsten van Moebe zijn gemaakt van acrylglas) dat lichte en onbreekbare schilderijen oplevert. Mooi dik plexiglas van hoge kwaliteit.


Deze lijst kan alleen staan. Vereeuwig je mooiste foto op plexiglas !

Via onze webshop kunt u direct uw plexiglas op maat kopen. U vult de door u gewenste afmeting in en het plexiglas wordt op maat bij u thuisbezorgd. Geheel op maat te bestellen! Gratis gezaag bestel direct!


Vele aanbiedingen bij bol. Fotolijsten van Plexiglas koop je eenvoudig online bij bol. Jouw favoriete foto op plexiglas ? Alles wordt met zorg afgedrukt, verpakt en verstuurd.


Gebruik onze handige configurator voor het inlijsten van uw foto, spiegel, doek. Foto op plexiglas - x cm. Dan bent u bij Kunststof Kopen aan het goede adres. Bij Desenio vindt u een groot aanbod lijsten en in deze categorie staan al. Daarnaast is deze randloze wissellijst veiliger dan conventionele lijsten door het gebruik van plexiglas in plaats van gewoon glas.


Lijsten , wissellijst, fotolijst en schilderijlijst online. Bekijk en bestel voordelig je wissellijsten en fotolijsten rechtstreeks bij De Lijsten Fabriek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.