maandag 27 mei 2019

Plafond afwerken

Een wand of plafond van gipsplaten kun je op verschillende manieren afwerken. In dit stappenplan ziet je hoe je gipsplaten afgewerkt zonder te stucen. Als afwerking plafond kun je vele soorten kiezen.


Profiteer gratis van een bouwkundig ingenieur die aan JOUW kant staat (en snapt dat het om veel geld gaat) jaar. Een plafond afwerken is erg belangrijk voor de uitstraling van een ruimte.

De snelste methode is een plafond witten. Lijstwerk voor het afwerken van de wand of het plafond in huis vind je bij Praxis. Bekijk, vergelijk en reserveer direct jouw lijstwerk online bij Praxis. Afwerken De plafondplaten hebben ronde kanten die na montage sierlijke naden vormen. Wilt u echter een naadloos plafond , vul de naden dan met de Gyproc Voegenvuller.


Je kunt de naden tussen de platen openlaten of wegwerken en de platen stucen. Er zijn verschillende soorten afwerkingen mogelijk voor het plafond.

Weet u al welke soort plafondafwerking u wilt? Wilt u uw gipsplaten afwerken zodat deze geschilderd kunnen worden? Wij geven advies over de kosten van gipsplaten stukadoren. Voor meer tips in verband met het plaatsen of afwerken van een plafond in een specifieke ruimte vind je meer informatie in de categorieën van onze interieurtips. Wil je jouw muur of plafond afwerken ? GAMMA geeft je advies over welke materialen je het beste kunt gebruiken in jouw situatie.


Plafonds kunnen met verschillende technieken en producten worden afgewerkt. Van het traditionele spackplafond tot een heel klassiek plafond met lijsten en ornamenten. Voor het afwerken van een plafond waarbij u electra en leidingen op een mooie en stijlvolle manier wilt wegwerken, kunt u gebruik maken van mdf plafondpanelen. Lees hier alles over gisplaten afwerken ! Wand en plafond bekleden Schrootjes plafond plaatsen.


Als je wel kritisch bent (zoals ik) dan wordt het plots een stuk lastiger. Wanneer het uiteindelijke oppervlakte niet spiegelrecht is irriteer. Hoe maak je een plafond van gipsplaten naadloos glad?


Voegafwerkingsmaterialen voor het strak afwerken van Gyproc systemen. Een MDF plafond wordt op dezelfde manier aangebracht als een aluminium plafond.

De plinten zijn gemaakt in MDF en afgewerkt met een vochtwerende. Gyproc afwerken kan je doen met verschillende materialen. Op deze pagina ontdek je handige tips voor het afwerken van gyproc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.