donderdag 14 maart 2019

Mand 33x33

Op zoek naar manden en kisten? Van toiletbril tot douchegordijn. Bestel het online bij Xenos! Geef je creativiteit de vrije loop. Manden en boxen in diverse soorten vind je bij Praxis.


Praktisch en decoratief opruimen in huis.

Bekijk, vergelijk en reserveer jouw mand of box direct. Berg textiel of speelgoed op in onze afsluitbare opbergboxen, leg je tijdschriften in een stijlvolle rieten mand of gebruik een trendy opbergmand als bloempot. SAMMANHANG Mand met deksel, set van € 6. In winkelwagen Boodschappenlijstje.


Heb je veel losse dingetjes in de woonkamer en wil je alles bij elkaar opbergen? Kies dan voor een leuker uitziende mand , zoals onze opbergmanden van riet of rotan. Deze metalen mand is een leuke en functionele blikvanger in iedere kamer. Gebruik het bijvoorbeeld als opbergmand voor tijdschriften, voor je verse kruiden in de.


Afhankelijk van jouw opbergklus kies je voor een mand of kist.

Ben je de rondslingerende tijdschriften zat? Berg ze gemakkelijk op in een toffe lademand. Deze grijze opbergbox is gemaakt van non woven materiaal. Shop nu online of in één van onze winkels!


Heavy Metal Basket - Stalen Mand Mand € 250. Gratis verzending vanaf € 30! Bij de Praxis, Xenos en Hema zijn er leuke manden.


Als je de maten 30xof 33xmaar een beetje aan blijft houden kan alles. Exclusieve producten voor een speciale prijs. Eigenschappen - Materiaal: stof - Met handvatten - Diameter mand large: Ø x 33.


Misschien kunnen wij je helpen met de volgende gerelateerde producten? Makkelijk om in huis te hebben voor het opbergen van spullen en daarnaast ook nog een mooi. Een reproductie van een tekening van een mand van vroeger met de naam raisin.


De mand werd vroeger gebruikt bij de druivenpluk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.