vrijdag 26 oktober 2018

Massief houten planken

Een timmerpaneel als meubelpaneel. Van massief houten planken een kast of meubel maken. Kies timmerpaneel eiken of timmerpaneel vuren.


Omdat er in onze voorraad geen twee planken hetzelfde zijn is het in mijn ogen bijna onmogelijk om. In ons magazijn liggen ongeveer 40.

Deze massief eiken wandplank met blinde bevestiging lijkt te zweven. Wij produceren ook speciale houten planken met blinde bevestiging voor een diepe nis. Eiken houten balken en eiken planken leveren wij in vrijwel alle maten en diktes. Een massief houten salontafel past in vrijwel ieder interieur.


In dit artikel zetten we tafels op een rijtje. Eiken planken voor de beste prijs bij HOUTvakman. Eikenhouten planken , Op maat gezaagd in eigen zagerij, Snel in huis, Topkwaliteit Eikenhout!

Plankenland is namelijk specialist op het gebied van massieve houten vloeren, geschilderde vloeren, eiken vloeren, multiplanken en grenen planken. Wij leggen uit wat hun eigenschappen zijn. Info over massief houten planken.


Resultaten van zoekmachines! Ben je op zoek naar een gave visgraat vloer? Of een houten vloer met brede planken ? Zoek je een massief houten wandplank op maat? Oerhout meubeldesign maakt wandplanken van eikenhout voor iedere ruimte.


Laat je verrassen door ons aanbod. Het maakt je interieur helemaal compleet. Een plank van een massief houtsoort bestaan geheel uit dit hout. Wat is een massieve houten vloer? Bijvoorbeeld een massieve eiken houten vloer of een massieve grenen.


Een eyecatcher in elk interieur! Bent u op zoek naar een massieve houten vloer?

Betrouwbare eiken houten vloeren. Een Pure kollektie vloeren. Stralende eiken houten vloeren. Ons wandplankensysteem is zo gemaakt dat de plank volledig ‘blind’ aan de muur wordt bevestigd en een zeer grote draagkracht.


De planken zijn ook leverbaar met een systeem voor extreme belasting. Massief houten wandplank op maat. Dit is een zwaar railsysteem met dikke pinnen.


Onder houten vloeren vallen verschillende categoriën die in onze eigen fabriek worden geproduceerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.