vrijdag 26 oktober 2018

Altrex 5 treden

Altrex 5 treden

Deze Week Keuzekorting op Altrex. Bekijk ons uitgebreide assortiment Altrex. Voor 23:bestel is morgen thuis! ALTREX Huishoudtrap Double Decker, treden. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Aantal treden treden Opberglengte 1. Taurus (TDO) dubbel oploopbaar. De robuuste trap voor bouw en industrie Kenmerken De trap met top. Het is dé huishoudtrap van Nederland. Altrex Double Decker Huishoudtrap - treden.


Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. De Double Decker huishoudtrap is onmisbaar in elk huishouden. Op zoek naar een trap voor het zwaardere kluswerk of zelfs professioneel gebruik?


Altrex 5 treden

Dan is de Castor de juiste trap. Info over altrex trap treden. Resultaten van zoekmachines! Alle bekende merken Topkwaliteit De beste prijs!


De dubbele treden zorgen er samen met het bordes voor dat je niet maar grote stavlakken tot. Er zijn nog geen reviews van dit product. Want voor veilig werken op hoogte kies je voor Altrex. De trapjes zijn erg licht en makkelijk op te bergen.


Als je niet graag op een trap. De huishoudtrap is veilig, stabiel en voorzien van handige extra’s zoals de SmartBox, de HandGrip. Maximale lengte uitgeschoven: 5. Ook met treden Gratis verzending en gratis retour!


Zoek je een veelzijdige industrietrap voor dagelijks gebruik? Deze set huishoudtrappen bestaat uit de Double Decker met treden en de Cromato Trend met treden. Met deze set heb je praktische trapladders die van pas komen.


Altrex 5 treden

Trappen, ladders en steigers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.