dinsdag 13 maart 2018

Buiten hor

De grootste collectie horren vind je hier! Horren tegen de laagste prijzen. Altijd de beste deal voor jou. Met de horren van horrengigant houdt u effectief insecten buiten de deur.


Heeft u een naar buiten draaiend raam?

Kies dan voor een raamrolhor of voorzethor en bestel direct online! Met onze horren houdt u geheid alle insecten en beesten buiten. Naast het praktische nut van insecten. Bij het uitzoeken van de hor is het daarom slim om de maten van de deur of het raam bij de hand te hebben. En te weten of de deur of raam naar binnen of buiten opengaat.


Wij helpen u met het kiezen van de juiste hor. Hieronder kunt u een overzicht van al onze. Draairaam naar buiten : Draairaam naar binnen : Horgaas.

Houd insecten buiten met horren van KARWEI. In de lente en de zomer staat de deur naar de achtertuin natuurlijk vaak open, zodat iedereen makkelijk naar binnen en naar buiten kan lopen. Deze hor klik je gemakkelijk zonder te schroeven in je kozijn en is ideaal voor draaikiep.


Om deze vliegen en muggen buiten te houden kan je kiezen voor verschillende soorten horren. Bepaal voor welk type raam of deur je een hor zoekt. Met de tekeningen zie je eenvoudig voor welke toepassing het hor geschikt is. De rolluiken en buitenjaloezieën met geïntegreerde hor van WAREMA bieden u een vliegvrije tijd om van te genieten.


De hor wordt buiten gemonteerd. Hier krijgt u meer informatie! Schuifpui Hor die Eenvoudig te Bevestigen én te Demonteren is. Op Maat Gemaakte Hor voor elk Type Schuifpui.


In elke RAL kleur Leverbaar. Tijdens de zomer hebben we graag de ramen en deuren open, wat er helaas voor zorgt dat vliegen binnenkomen. Het plaatsen van hordeuren- en ramen is vaak prijzig en.


Geniet en wij houden de insecten voor u buiten ! Het grote voordeel hierbij.

Weet u niet welke hor u moet kiezen? Hordeur voor draaideur naar buiten. Wij bieden u kwalitatief hoogwaardige hordeuren tegen. Hor raam, horrengaas, vliegenhor en rolhor raam.


Een hor of raamhor houdt vliegen en insecten tegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.