dinsdag 13 maart 2018

Aluminium gevelpanelen

Gevelplaten in diverse kleuren en diktes. Mato staat voor een aluminium gevelbekleding, opgebouwd uit een eenvoudig kliksysteem met verticale of horizontale profielen. Het oogt robuust, kwalitatief en geeft. Een aluminium gevelbekleding is zeer uniek en strak.


Ontdek hier de voor-en nadelen, toepassingen en prijzen van een aluminium gevelbekleding.

Alucopal is een aluminium composiet materiaal dat zeer geschikt als duurzame gevelbekleding. Toegepast als vlak paneel of cassette. VPT Versteeg is leverancier van gevelbekleding in metaal, cortenstaal en aluminium , geperforeerd of met reliëf led en solar. VPT is naast partner voor gevelbeplating. De kunststof gevelpanelen worden bevestigd door middel van een aluminium H-profiel.


De metalen aluminium , zink, koper en inox. Kunststof gevelpanelen bestaan doorgaans uit een PVC omhulsel dat opgevuld is met een kunststof schuim.

Verder is het materiaal licht,. Geperforeerde aluminium profielplaten. Rondgebogen profielplaten. De aluminium gevelpanelen worden standaard vervaardigd in dikte 2mm of 3mm. Andere diktes zijn mogelijk op aanvraag.


De panelen kunnen bevestigd worden met zichtbare. Wist u dat Keralit gevelpanelen al meer dan jaar probleemloos als gevelbekleding wordt toegepast en marktleider is in Nederland? Het aluminium Z profiel is geschikt voor de verlijming of mechanische bevestiging van gevelplaat.


Voorzien van een speciale micron dikke geanodiseerde toplaag. FALK is de specialist in gevelbeplating. Metalen gevelplaten, gevelpanelen en geïsoleerde wandpanelen, wij leveren u op maat. Samenstelling gevelpanelen. Heel vaak werken we met een basisstructuur die bestaat uit aluminium kokerprofielen wat een afwerking zonder valse noot toelaat:.


Wat er bij Mato dan wel (ver)nieuw(end) aan is? Aluminium gevelbekleding is niets nieuw. Wij lichten toe - van vroeger tot nu.

Alle gevelpanelen zijn duurzaam en onderhoudsarm. Vraag een gratis kleurmonster aan om het product te ervaren! Het grootste gevelbekleding assortiment van Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.