maandag 12 februari 2018

Op en aantrede berekenen

Bestel ook online bij Leen Bakker. Ruim Assortiment, Topkwaliteit! Ontdek hier hoe je de afmetingen eenvoudig kan berekenen ! De horizontale afstand tussen twee treden heet dan weer aantrede.


De meest ergonomische stijghoek ligt tussen 30° en 40°.

Geef hier de maten van uw trap sparing van de plaats waar de trap moet komen en u krijg gelijk de trap maten te zien. Haast is een garantie op een tegenvallend resultaat. Het maken van een trap met een halve draai is een hele klus, de op - en aantrede zijn nog wel te doen, maar het.


Met de trapformule kun je heel gemakkelijk berekenen of je trap goed te bewandelen is of niet. Je meet zowel de optrede als de aantrede op in millimeters. De verhouding tussen op - en aantrede moet goed zijn, anders is de trap moeilijk beloopbaar.


Als bijvoorbeeld de optrede 1mm (× 1= 3mm).

Bereken parameters van een trap stijghoek aantrede optrede trapboom val en opening. Minimum aantrede ter plaatse van de klimlijn, gemeten loodrecht op de voorkant van de trede. Maximum hoogte van een optrede.


Om de aantrede te berekenen moet je de val kennen. Dit is hoeveel horizontale ruimte de trap zal innemen. Soms kan je de trap vrij laten beginnen op de vloer,. Onze Trap-o-theek is een toonzaal waarin u zelf uw trap kan samenstellen.


Dit is een uniek en gepatenteerd concept in België. Op deze pagina kunt u een steektrap uitrekenen. Als u de trap maten intypt krijgt u gelijk de aantrede , optrede en doorloop hoogte te zien.


Tekening is niet helemaal duidelijk. Trapval berekenen volgens op en aantrede. Om een goed beloopbare trap te krijgen moeten de optrede en de aantrede in de juiste verhouding tot elkaar staan,.


Als de optrede bijvoorbeeld 1mm hoog is,. Ik heb de juiste berekening nodig. Resultaten van zoekmachines!

De hoogte tussen twee opeenvolgende traptreden. Benaming voor de hoogte van een traptrede (3) De verticale afstand tussen twee. Showing 1-of messages.


Het belangrijkste ding - om de grootte van de stappen te berekenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.