maandag 12 februari 2018

Dubbel oploopbare trap

Vergelijk meer dan 1ladders. Alle merken, voor de laagste prijs. De robuuste trap gemaakt voor intensief gebruik in bouw en industrie. Voor de professional die meer vraagt.


Altijd extra voordelig en snel geleverd.

Uw specialist voor veilig werken! De Sierra (SDO) dubbel oploopbaar. De dubbel oploopbare trap voor de professional en vaardige klusser. Robuust en licht in gewicht. Op zoek naar dubbel oploopbare trappen ? Bij AIC vindt u dubbel oploopbare trappen van de bekende merken Altrex, ASC en Solide, robuust, veilig en uit voorraad leverbaar.


Altrex Sierra dubbel oploopbare trap 3xtreden kopen? Tweezijdig oploopbare trap met vaste steunbeugel voor de bouw en industrie.

De trapstijlen zijn GEANODISEERD. Deze trap is voorzien van trapban waardoor de trap. De Falco is een trap voor intensief professioneel gebruik.


Deze robuust vormgegeven trap is verkrijgbaar in een dubbel oploopbare en enkel oploopbare uitvoering. Zoek je een kleine huishoudtrap voor wat extra hoogte? Klik en zie welke winkel de beste prijs voor Altrex trappen aanbied. Geschikt voor professioneel gebruik, tweezijdig oploopbare trap.


Voorzien van een rood polyester coating, spreidstandbeveiliging d. Alle bekende merken Topkwaliteit De beste prijs! Is je huis toe aan een grote klusbeurt? Deze professionele trap is dubbel oploopbaar, wat inhoudt dat de trap vanaf beide. Taurus dubbel oploopbare trap.


Info over dubbel oploopbare trap. Resultaten van zoekmachines! Bestaat uit twee trapgedeelten. Extra beveiliging tegen spreiden en toeschuiven via 2e scharnierplatform onder het bovenste platform.


Beugel verplicht volgens Warenwet.

Professionele aluminium dubbele trap , geschikt voor het zwaardere werk. Wordt geleverd inclusief veiligheidsbeugel. Dubbel oploopbaar dus aan beide zijden te gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.