dinsdag 5 december 2017

Knijn bowling prijzen

Op zondag kun je bij Knijn uur discobowlen en onbeperkt genieten van Spareribs,. Wil je naast gezellig bowlen ook genieten van heerlijk eten? Uiteraard is het ook mogelijk om uur te bowlen. Online reserveren: U ontvangt € korting per baan per uur bij online reserveren. Info over bowling prijzen.


Resultaten van zoekmachines!

Bij restaurant Partycentrum Knijn in Amsterdam eten? Bowling Harderwijk is met haar ‘White Lanes’ bowlingbanen, spectaculaire LED-verlichting in alle kleuren van de regenboog en uitgebreide horeca-faciliteiten. Bowlen , eten, drinken: alles onder één dak!


Van kindefeestje tot groepsarrangementen voor bedrijven, vrijgezellenfeesten en verjaardagen. Deze prijzen zijn niet geldig bij een telefonische reservering of reservering per mail,. Knijn Bowling en Restaurant in Amsterdam is de plek voor een gezellig avondje bowlen en sfeervol dineren. Knijn biedt diverse arrangementen voor een feestje. Een overzicht van de prijzen en openingstijden van Mitland Bowling Utrecht.


Kies een gerecht van onze menukaart of kom gezellig grillen of gourmetten op de grill in het.

Bowling Purmeren dé locatie voor al uw feesten en partijen voor Jong en Oud! Het centrum heeft computers die aangeeft wie er aan de beurt is en telt de behaalde. Prijzen voor losse baanverhuur.


Verras vrienden of familie met een cadeaubon van Bowling de Kegel. De goedkoopste bowling pro. Bowlinggear in staat om scherp in te kopen bij diverse gerenommeerde A-merken en dit vindt u dan ook in onze prijzen terug. Powerzone in Amsterdam zorgt gegarandeerd voor uitdagende indoor fun en beleving, gecombineerd met een prachtig foodconcept. Wil je met de je bedrijf, je klas, je vrienden, je kinderparty of met je familiefeest Glow in the Dark bowlen , kijk dan hier!


Reserveer online bij Lovers Powerzone! Gelegen naast Centraal Station. In Wima Schelle en Sint-Niklaas ontvangen wij onze klanten met veel plezier voor een leuke bowlinguitstap. Bowling Nieuwegein ligt centraal gelegen met gratis parkeren, de ideale plek voor een avondje uit met vrienden en familie, of voor een spetterend personeelsfeest. Knijn Bowling : Op onze Eversports profiel vind je actuele informatie over aanbiedingen, prijzen , openingstijden, reviews, uitrusting etc.


Leuk samen met familie en vrienden, eventueel in combinatie met een diner. Het nieuwe uitgaan draait volgens Club Knijn om interactie en beweging. Ook geven we leuke prijzen weg aan het beste team.


Kom eens bowlen zoals u het nog nooit hebt meegemaakt! Bekijk de scherpe tarieven van Bowling Valkenburg.

Wanneer u gebruik maakt van een van onze arrangementen, beleeft u een onvergetelijke bowling -ervaring! Lekkere schotel in combinatie met een uurtje bowlen ! Hieronder de prijzen van de baanverhuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.