dinsdag 5 december 2017

Geetste ramen

Volledige restauratie, uw geëtste raam of een nieuw raam in de originele stijl. Zien is geloven, dus test het zelf met een Test-Monster. Bij deze verkoop ik een dubbele deur met geëtst glas.


Zeer mooie tekening in het glas. Een indrukwekkende, authentieke deur met mooie geetste tekening in het glas. Massieve paneeldeuren met prachtige mat ge-etste ramen (frosted glas), aan.

Ideaal voor tuinhuis of serre. Mooie set ramen inclusief kozijn, degelijke kwaliteit hout (afzelia), voorzien van dubbel glas. Resultaten van zoekmachines! Een gemeente kan wel eens iets over het hoofd zien. Maar volgens de Rechtbank Rotterdam niet de bedrijfsnaam van een maatschap die in de ramen van het pand.


Andere glassoorten geschikt voor ramen. Thermische Isolatie Thermisch glas biedt een comfortabele leefomgeving, door in de zomer gebouwen koel te houden in de winter. WARRAM is de absolute specialist in het reconstrueren van dit soort ramen.

Onze modellen zijn kopieën van oude geëtste ramen ,. RevoCare specialist in het oplossen en voorkomen van beschadigingen op glas, zoals krassen op glas. De naam is vrij duidelijk: deze folie beperkt de condens op ramen. Veelal wordt dit gebruikt voor etalageramen, glazen diepvriesdeuren of spiegels. Verhoogde eethoek met dubbele tuindeuren en dubbele deuren met geetste ramen (Jugendstil) (351×478).


Woonkeuken is landelijke stijl (423×505). Met het mooie voorjaarsweer valt het me op dat er behoorlijk veel kalkaanslag op onze ramen zit. Wat is het verschil tussen statische hechtende en zelfklevende raamfolie (plakfolie voor ramen ) ? Statisch raamfolie hecht door middel van statische elektriciteit. Raamfolies die geen warmte.


Glasreinigers en spiritus bevatten veel oplosmiddelen die bijdragen aan luchtvervuiling. Je hebt ze meestal niet nodig. Ontdek en bewaar ideeën over Glas etsen op Pinterest. Meer ideeën over Geëtste geschenken, Glas graveren en Geëtste metselaarkruiken.


Gegarandeerd de beste in raamfolie. Voor de beste oplossingen en montage.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.