vrijdag 6 oktober 2017

Scheepsdeuren

De Vor Metaalbewerking BV is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige klantspecifieke scheepsdeuren en -luiken voor de luxe jachtbouw in. Een aluminium BX scheepsdeur is voor tientallen jaren. Opgebouwd uit de zwaarste profielen in zijn soort, thermisch onderbroken en voorzien van een. Zoekt u scheepsdeuren die op maat kunnen worden gemaakt?


Schuifpuien Instapdeuren Deelbare en Draaideuren.

LASPAUMELLE STAAL KOPERPEN RK40MM. Stalen uitvoering met vaste messing pen en messingtussenring. Andere types zijn af fabriek leverbaar.


Afgelopen vrijdag mei zijn de lichtgewicht scheepsdeuren gemonteerd aan boord van het MDV (masterplan duurzame visserij) schip op Urk. Bij de constructie ligt de. Soms standaar altijd speciaal Denken in oplossingen, bij Merford Special Doors doen we niet anders.


Vaak is een oplossing direct voorhanden.

Wilt u een raam van een boot repareren? Hans Kok heeft een prachtige scheepsdeuren mogen maken voor een bewoner van Jachthaven de Wilgenhoek. Het proces van een houten balk naar een scheepsdeur is perfect. Scheepsdeuren en Ramen voor Modelbouwschepen Zoek niet verder.


Onze scheepsdeuren zijn verkrijgbaar in: Aluminium, staal, rvs of kunststof. Weerbestendige of waterdichte uitvoering. Degelijke kwaliteit en scherp. In september zal de nieuwe website van Accedoo worden gelanceerd!


Onder de merknaam Accedoo brengt VABO gecertificeerde composiet scheepsdeuren en -luiken op de markt. Maar natuurlijk is ook elke RAL-kleur die u wenst leverbaar (poedercoating). AANLASSTEL MRECHTE LIP RVSOOGBOUT.


Aanlasstel met rechte zijlippen met rvs oogbout en stalenzijlippen. Zonder luikplaat en zonder korfm. Ontwerp, bouw en installatie van diverse machines.


Bouw en installaties van machines, besturingen en elektrotechnische kasten.

Leverancier van industriële. De waterdichte deuren van Merford zijn leverbaar als deur of luik en zijn toepasbaar in situaties waarbij er sprake is van een waterdruk tot 7mWK. Een uitgebreid assortiment kunststof drukknoppen en kastsluitingen, voordelig geprijsd en snel geleverd!


Sloten geschikt voor het afsluitbaar maken van uw schuifdeur of schuifpui.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.