vrijdag 6 oktober 2017

Antieke brandkasten

Breed Assortiment aan Voordelige Brandkasten. Bestel met Hoge Kortingen! De grootste collectie brandwerende kluizen! Kluizen tegen de laagste prijzen. Vind antieke kluis brandkast op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel.

Antieke brandkasten zijn zeldzaam. Koop of Verkoop antieke brandkast op Marktplaats. Info over antieke brandkast. Resultaten van zoekmachines! Kom langs in onze showroom of bestel makkelijk online via de webshop.


De antieke Engelse kluis, vele met de nog originele beschildering is een zeer decoratief object en een veilige plek om uw waardevolle spullen in te bewaren. Hoogwaardige kluizen voor zeer scherpe prijzen! Ook service en installatie.

Een brandkast , kluis, of safe wordt gebruikt om gel belangrijke papieren, back-ups van digitale gegevens en andere zaken te beschermen tegen brand. Een zware antieke brandkast in Buggenhout weigert haar geheimen prijs te geven. Zelfs een expert met veertig jaar ervaring is er niet in geslaagd het lette. Dan kunnen wij deze (nagenoeg) onbeschadigd weer openen.


De kluis is in een goede staat. Afmetingen: Breed m Hoog m Diep m Nu korting! Brandwerende kluizen, Brandkasten en Brandwerende Boxen. Gecertificeerd UL, EN, NT Fire en ETL Gratis verzending of incl. Vind de beste selectie antieke brandkasten te koop fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit antieke brandkasten te koop voor de dutch luidspreker.


In deze rubriek vindt u een aantal oude en antieke kluizen terug. Bij elke kluis staan foto`s, maten en een omschrijving. Wat doet een brandkast voor mijn huisbeveiliging?


Welke safe kies ik voor de beste beveiliging? Een goede huisbeveiliging is helemaal op uw maat gemaakt en voldoet. Met BK Brandkasten kiest u voor jaar ervaring en know-how.


Een compleet assortiment brandkasten , voor thuis en bedrijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.