vrijdag 4 augustus 2017

Techcomlight

Een goede leefomgeving wordt steeds belangrijker en is bepalend voor de kwaliteit van het leven voor mens en. Biedt voor elke situatie de beste (dag)lichtoplossing. Distributeur van de Solatube, ontwikkelaar van de TechLED.


Join LinkedIn today for free. Het bedrijf, dat tot voor kort in Ederveen was gevestig betrekt eind juli het gloednieuwe pand. Zowel op het werk als thuis willen mensen zich in een energiebewuste en prettige omgeving bevinden.

Voldoende daglicht is daarbij bij een bepalende factor. De ABC school is gebouwd conform Frisse Scholen klasse B en Passiefhuis concept. De toegepaste Solatubes passen perfect in dit straatje.


De innovatieve IceTube lichtoplossing maakt daglichttoetreding mogelijk in koel- en vriesomgevingen. Ede voor de beste Duurzaam. Een optimale lichtverdeling. De groei en innovatie bijeenkomst mkb, georganiseerd door provincie Gelderlan vond vandaag plaats bij ons op kantoor!


Bedankt voor jullie komst provincie Gelderland.

Gebruikers van zowel woonruimten als openbare ruimten willen zich in. Word vandaag gratis lid van LinkedIn. Zowel in woningen als op werkplekken willen mensen. Inspireert, informeert, ondersteunt en verbindt alle partijen die betrokken zijn bij duurzaam (her)ontwikkelen en beheren van vastgoed.


Bernhard Aalderink heeft functies op zijn of haar profiel. Een gezonde leefomgeving wordt steeds belangrijker. Techneco levert verschillende typen warmtepompen, waaronder hybride-, gasabsorptie-, en volledig elektrische warmtepompen.


Techcomlight , het bedrijf achter. The quality of a proper living environment is becoming more and more important. And in fact, it determines the quality of human and animals lives. Mensen floreren beter, kleuren zijn natuurlijker… het hele binnenklimaat fleurt op van daglicht.


De Solatube systemen hebben een uitstekende U-waarde (de mate van thermische isolatie) en een optimale lichttoetreding. Hierdoor is het mogelijk veel extra d. Bij meer dan sensor is een Y-connector nodig. Zie hiervoor de pagina losse onderdelen. Solatube Home is een totaalaanbieder van het product Solatube en de bijbehorende diensten zoals advies (op locatie), daglichtplannen en installatie.


Daglicht op elke plek onder het dak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.