vrijdag 4 augustus 2017

Opmeten opdekdeur

Als u een binnendeur gaat vervangen, dan kunt u de oude deur opmeten. Om de juiste maten te bepalen, moet je de kozijnopening opmeten (zie figuur 1). Je neemt de maat op van sponning tot sponning. Of u nou stompe deur of een opdekdeur heeft, hier vindt u hoe u deze precies opmeet.


Skantrae geeft u alle informatie over het opmeten van deuren. Hoe moet je de maten opmeten als je een stompe deur of opdekdeur wilt bestellen?

Let op: bepaal eerst of het om een opdekdeur of een stompe deur gaat. Voor het opmeten van de paumellehoogte, klik je hier. Als u bestaande deuren gaat vervangen, dan kunt u het beste de bestaande deur opmeten.


Ga uit van de hoogste zijde (incl. opdeksponning) voor het bepalen voor de. Hoe bepaal ik de maat van mijn deur? Meet nauwkeurig de binnenmaat van uw kozijn sponningmaat (Tekening D), of neem de exacte maat van uw oude deur op. Het is belangrijk dat u de opdekdeuren maten goed opmaat. Een deur die scheef hangt of klemt is natuurlijk ontzettend hinderlijk.


Het opmeten van een opdekdeur en stompe deur verschilt ook in werkwijze.

Doe dit aan de hand van uw huidige deur. U leest er alles over in de. Hiervoor moet je wel weten of je een stompe deur of opdekdeur hebt. Waar u een stompe deur eenvoudig kunt opmeten door de hoogte en breedte te noteren,. Een opdekdeur CanDo meet u niet zomaar op.


Lees snel verder en ontdek de opdekdeur die perfect past bij jouw smaak en woonstijl. Volop keuze van modern tot landelijk. Een overzicht van de veel gestelde vragen.


De manier van opmeten is van. Lees alle informatie over onze producten en service. Kunnen de deuren van Svedex ook in badkamers toegepast worden? In de opdekdeur zit standaard een gaatje waar je de paumelles. Alle topmerken opdekdeuren, groot assortiment, uit voorraad leverbaar, ook maatwerk mogelijk.


Hoogte: meet de buitenzijde. Wat is het verschil tussen een stompe en opdekdeur ? Het gaat hierbij om een nieuwbouwwoning met Berkvens. Bekijk ons assortiment Binnendeuren in onze Onlineshop.


Eenvoudig online bestellen.

Met deze handige instructies kunt u eenvoudig uw cilindermaat bepalen. Wij leveren alle soorten cilindersloten uit voorraad. Ik heb een deuk in de woonkamerdeur en ben op zoek naar een nieuwe deur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.