dinsdag 1 augustus 2017

Raamfolie isolatie

Méér dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel.


Met isolerende raamfolie bespaar je energie en geld. Hier vind je onafhankelijke tips.

Voordelen en nadelen van kozijnfolie en glasfolie. Isolerende raamfolie van EnerSaver verhoogt de isolatiewaarde van enkel glas naar die van isolatieglas. En die van isolatieglas naar HR-glas.


Daarnaast is isolerend raamfolie een stuk goedkoper in verhouding tot andere isolatie opties. Folie voor isolatie van ramen enkel glas met zonwering, bespaar energie in de winter en de zomer. Deze isolerende raamfolie voor ramen en kozijnen met enkelglas functioneert als dubbel glas of een voorzetraam.


Maak je huis, slaapkamer of kantoorruimte.

Met de raamfolie van Nozon haalt u een eigen warmteschild in huis. De speciale film zorgt voor een perfecte balans in de warmtehuishouding en zorgt voor een. Je hebt glasfolie voor verschillende doeleinden: Warmte isolatie.


Zon isolatie , dus bescherming tegen de zon. Decoratie, tegen inkijk of juist voor aandacht trekken. Isolerend raamfolie is eenvoudig zelf op ramen aan te brengen.


Vandaag de dag zijn de meeste woningen in meer of mindere mate voorzien van isolatie. Thinsulate raamfolie geeft enkel glas de isolatiewaarde van dubbel glas. En door de hoge transparantie zie je de folie na montage nauwelijks.


Alle raamfolie vind je op beslist. Bestel simpel jouw interieurstickers. Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates.


GAMMA helpt je op weg met onder meer tips voor de isolatie van jouw dak of muurisolatie. Maar er is meer, denk aan vloerisolatie, geluidsisolatie en plafondisolatie. De raamkant heeft bovendien een zeer lage thermische emissie zodat het in de winter ook gebruikt kan worden als warmte- isolatie.


Qua isolatie lijkt het wel te werken, maar echt heel mooi is het niet.

Je ziet sowieso de plakrand aan de buitenrand van het raam, maar ook laat het een waas achter. GG Umisol glasfolie of raamfolie hebben zonwerende en isolerende eigenschappen in één transparante folie. Mogelijk op elk type glas. Met een stanleymes kun je de isolerende raamfolie eenvoudig op maat snijden.


Deze website vereist cookies om al zijn functies te bieden. Raamfolie Expert is de specialist voor advies en het aanbrengen van raamfolie. Neem contact op voor onze raamfolie oplossingen. Vaak als aanvulling op reeds bestaande isolatie uit het verleden.


Ook als er vocht aanwezig is van oude lekkage kan dit dan opdrogen en uitdampen,. Isolatie bestel je in onze webshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.