dinsdag 1 augustus 2017

Forbo allura stone

Lijm, Voeg- en Egalisatiemiddelen. Voor Vakman, Retail en Groothandel! Tegellijm, tegelvoeg en afdichting. Bekijk al onze tegeltechnieken! Ontdek de luxe van natuursteen aan je voeten!


Explore the luxury of natural stone at your feet!

Groot assortiment vloeren dagen zichttermijn Webshop keurmerk! Voor PVC vloeren van de beste kwaliteit tegen de laagste prijzen moet u bij de PVC Vloeren Specialist zijn. Ruime keuze, deskundig advies!


De uitstraling van een stenen vloer, het comfort van een luxe vinyltegel. Het luxueuze gevoel van natuursteen aan uw voeten. Allura Stone Forbo PVC vloeren. Pvc of vinyl vloeren met een hout, steen of- abstract look.


Verkrijgbaar in tegels en stroken.

De tegel biedt comfort en het gemak van een loslegtegel. De Forbo allura collectie bestaat uit: Wood. Voldoen aan de REACH, geschikt voor bureaustoelen. Bel voor de juiste prijs en offerte 088.


Prachtige PVC-vloeren met de uitstraling van natuursteen of beton. Van stoer beton tot extra donker leisteen. Vraag hier uw gratis staal aan!


Fraaie hout- en steendessins, maar ook bijzondere (niche)vloeren zoals de Galaxy en Fluid. De matte uitstraling en het natuurlijke reliëf zorgen ervoor dat de. De tegels zijn verkrijgbaar in drie verschillende tegelmaten, met. Een Nederlands kwaliteitsproduct met de mooiste designs, de.


Alle prijzen op de webshop zijn exclusief BTW. Luxury vinyl floor tiles available in realistic wood and stone designs, produced and designed in Europe with high-end production techniques to offer uniq. Are you looking for the aesthetics of natural wood or stone floors with the advantages of strong. Het karakter van steen in een. ALLURA FLEX STONE CAMEL SAND - Designer Synthetic tiles from Forbo Flooring all information high-resolution images CADs catalogues.


Huge selection of colours and patterns.

Trusted retailer, cheap prices and fast delivery. En daar is Forbo trots op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.