dinsdag 26 april 2022

Zwemdopjes op maat prijs

Bestel ook online bij Leen Bakker. Ruim Assortiment, Topkwaliteit! Alle merken - Dé laagste prijs ! Voor iedereen - Nú online.

Zwemdoppen op maat gemaakt? Geen last meer van oorpijn en irritaties met onze zwemdopjes. Zwemwater kan oorproblemen bij kinderen veroorzaken. Beter Horen biedt op maat gemaakte zwemoorstukjes die het water buiten de gehoorgang houden. Onze oordopjes op maat sluiten het oor volledig af en dempen schadelijke frequenties die het eerst gehoorschade veroorzaken.


U kunt daarbij nog steeds genieten van. Deze oordoppen voor zwemmen kunnen universeel zijn of op maat gemaakt. Dankzij deze zwemdopjes kan er geen vocht in uw oren komen.

Dit komt doordat de oordoppen niet speciaal op maat zijn gemaakt voor uw oren. Plan hier online uw afspraak! Kies daarom voor zwemdopjes op maat als u geen water in uw oor wilt tijdens zwemmen, surfen, snorkelen of andere vorm van watersport. De op maat gemaakte zwemdoppen zijn in verschillen kleuren te leveren. De zwemdoppen die in eigen huis worden gemaakt, zijn zelfs in twee kleuren door elkaar heen te.


Optie zwemdopjes op maat : er wordt een afdruk gemaakt van de oren en deze kunnen meteen mee naar huis. De zwemdopjes op maat hebben een perfecte pasvorm en zorgen voor een waterdichte afsluiting. Bescherm uw oren tijdens het zwemmen met de oordoppen op maat van deciBel Hoortoestellen. Beter Horen levert op maat gemaakte oordoppen van hoge kwaliteit om gehoorbeschadiging tegen te gaan.


Het zijn op maat gemaakte oorstukjes. Ik denk erover op maat gemaakte oordoppen aan te schaffen om beter te kunnen slapen. Op maat gemaakte doppen voor muziek. Vind de oordopjes die bij jou passen! Set zwemdopjes vervaardigd uit zacht siliconenrubber,.


Ook op maat gemaakte gehoorbescherming. Dan is het raadzaam om je oren te beschermen met oordoppen op maat om te zwemmen.

Met deze dopjes voorkomt u klachten van pijnlijke. Of heb jij of één van je kinderen een trommelvliesbuisje of –perforatie? De prijs zal u meevallen, € 118. De otoplastieken worden geleverd met jaar garantie op materialen en maanden op. Hofleverancier Nationale Politie en Defensie.


Niet tevreden, geld terug! Dankzij gehoorbescherming op maat bent u gegarandeerd van goede bescherming en een optimaal draagcomfort. Kom langs voor een vrijblijvende aanmeet afspraak!


Oordoppen op maat bieden ultiem comfort en gehoorbescherming.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.