vrijdag 1 oktober 2021

Zellige tegels

Marokkaanse zellige fabriek, online boetiek en snelle levering. Ruim aanbod kleuren en vormen. Ruime collectie tegels tegen scherpe prijzen. Bekijk direct ons online assortiment.


Deze klei wordt gekneed en gevormd tot een formaat dat net.

Eigen productie en direct uit voorraad leverbaar. Zellige tegels kopen Hoogste kwaliteit Authentieke sfeer creëren Vertel jouw wensen Gevarieerd assortiment Meerdere showrooms. Eco-Vriendelijke Zelliges. Het episch centrum van de Zellige productie bevindt zich in Marokko, met. Ze worden in speciale ovens gebakken en gekapt in het formaat.


Zelliges , is het Arabische woord voor gebakken tegel. Metro- tegel biedt een selectie van de authentieke kleuren marokkaanse zelliges die volledig met de hand gevorm gehakt, geglazuurd en gesorteerd zijn.

De échte zelliges mogen uiteraard niet ontbreken in onze trendy tegelcollectie. Elk tegeltje is volledig uniek. Dit weerspiegelt zich in de glans, het oppervlak en de.


Zellige handvorm wandtegels zijn moeilijk om voor een leuke prijs te kopen. Regelmatig kopen wij daarom partijen op van diverse fabrieken. Dan kunt u in het assortiment van Huizerwitjes uw geluk niet op! Deze handgemaakte tegels uit Marokko zijn gemaakt van klei en vervolgens. Ze hebben een unieke uitstraling en lenen.


Het mooiste resultaat krijg je door de tegels zonder voeg te leggen of zetten. Als je vragen hebt vind je naast. Ze zijn artisanaal gemaakt en zorgen voor een authentiek karakter.


In het gamma van kleuren waarin ze. De tegels zijn oorspronkelijk een. Bijzondere tegels voor in de keuken, badkamer, toilet of andere ruimte in huis: zellige tegels.


We volgen zelliges in formaat 10x10cm, 5x5cm of rond.

Zellige factory in Tangier, all shapes, sizes and colours. Flexible or rigid pre-positioned Zellige panels prepared upon request. Wij hebben deze in de maat 10×cm.


Juist omdat het gehele proces handwerk is, zit er veel nuance in de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.