woensdag 15 september 2021

Wavesail

Voordelig bij Schaduwdoekkeuze. Gemakkelijk open en dicht met een Lamellendoek op katrolsysteem. Waterdicht Schaduwgordijn waar men droog onder kan. Harmonicadoek, Harmonicadoeken of ook wel Harmonica wavesail genaamd. We maken gebruik van RVS staalkabels waarover het doek heen en weer.


Tevens zijn wij gespecialiseerd in maatwerk schaduwdoeken, vraag hier een maatwerk schaduwdoek of wavesail aan via ons formulier.

Trek 10cm af van de breedte waarin het doek wordt geplaatst. Zodoende is het doek 10cm. Bevestigingsmateriaal schaduwdoek. Het is heerlijk om met enige regelmaat even in de zon te gaan zitten en fijn tot rust te komen. Echter, is teveel in de zon.


Jouw schaduwdoek bestel je snel en voordelig bij ZONZ sunsails. Bij ons krijg je excellente service en een persoonlijke begeleiding bij je aankoop! Zeer scherpe prijs en ook op maat leverbaar.

Het wavesail ook wel lamellen of harmon. Niet alleen functioneel tegen de zon maar ook zeer decoratief in de tuin. Te monteren in een zelfgemaakte pergola, tussen twee muren.


Op een warme zomeravond uitgebreid eten met je beste vrienden aan een lange tuintafel. Zo vouwt het doek zich op als een harmonica. Het is allemaal mogelijk met een van onze kwalitatief. Sunfighter Wavesail 290x3cm. De speciale structuur van dit schaduwgordijn zorgt ervoor dat nagenoeg alle schadelijke UV straling wordt.


Specialist in zonwerende doeken, hoge korting op onze uit collectie. Wavesails, ook wel harmonicadoek genoemd zorgen voor een fijne schaduwplek in de tuin met de nodige verkoeling. Door het handige systeem kun je het harmonicadoek naar. Meer informatie of uw wavesail bestellen.


Ga voor een gezellige trendy uitstraling met een harmonicadoek op maat van Schaduwwinkel. Een harmonicadoek biedt tot bescherming tegen UV stralen en geeft. Bekijk het bord Schaduwdoek - wavesail van Suzan ten Barge op Pinterest. U bezoekt momenteel onze Belgische webshop.


Wilt u doorgaan op onze Nederlandse webshop? Voor je nieuwe tuin, opzoek naar tuin ideeën, tuin inrichting, tuin onderhoud en tips.

Dit is een lamellen schaduwdoek dat in een pergola of tussen muren wordt gehangen. Schaduw, koelte en UV-bescherming waar je maar wilt! Top kwaliteit, snelle levering of gratis afhalen in Tiel.


Title: Montage Instructie Wavesail NL.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.