dinsdag 10 augustus 2021

Vurenhout buiten beschermen

Vurenhout bestel je in onze webshop. Scherpe Acties op Veel Producten. Ontdek onze Nieuwste Aanbiedingen! Bekijk nu de laatste GAMMA Folder. Profiteer van Super Aanbiedingen!

Laagste Prijs van Nederland! Denk er dus goed om bij het werken met onbehandeld hout dat u het hout zeer snel beschermd. Er zijn verschillende soorten hout die geschikt zijn om buiten. Houtolie en buitenbeits beschermen op een prima manier het tuinhout.


Die beschermlaag kan schimmel en rot voorkomen vooral bij zachthout. Als je onbehandeld wilt beschermen , kunt u het hout behandelen met olie, lak, beits of wax. In ons overzicht van de behandelingen tonen wij de verschillen met de voor.

Hout beschermen tegen vocht buiten. Tot de zachte houtsoorten behoren onder andere grenen en vurenhout en die worden voor veel toepassingen gebruikt. Steigerhout is vrijwel altijd vurenhout , een zachte houtsoort uit noord Scandinavië. Wat zijn de mogelijkheden voor het behandelen van vurenhout en wat zijn de verschillen?


Welke olie van Jotun kan ik het beste gebruiken voor het behandelen van vurenhout. Onbehandeld vurenhout heeft buiten een beperkte duurzaamheid en is gevoelig. Olie is ideaal voor zachtere houtsoorten. Wanneer gebruik ik olie en wanneer beits om hout te beschermen ? Een dunne laag is voldoende om het hout langdurig te beschermen. Feitelijk zal al het hout wat buiten staat geïmpregneerd moeten worden.


HOE HOUT BESCHERMEN EN ONDERHOUDEN? Duurzame oplossingen om hout te beschermen en te onderhouden op een milieuvriendelijke. Daarnaast hebben wij in vuren Geïmpregneerd een heel assortiment hout voor buiten. Zonlicht zal al het hout dat buiten staat vergrijzen.


Nadat het hout behandeld is met Woodseal Pro zal het hout waterafstotend en beschermd zijn. Vocht tast de paal aan zorgt er uiteindelijk voor dat het met veel zorg geplaatste hekwerk na gemiddeld jaar aan vervanging toe is.

Natuurlijk hangt dit af van welk. Wat u ook wilt doen met vurenhout , alle bewerkingen zijn eenvoudig uit te voeren. Aan buiten schilderen besteden we.


Onze huizen zijn helaas voorzien van vurenhouten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.