vrijdag 25 juni 2021

Zeilmakerij voor boten

Op zoek naar een goede zeilmakerij in Amsterdam? In dit artikel worden zeilmakerijen en zeil handelaren in Amsterdam en omstreken met elkaar vergeleken. Bij ons bent u van harte welkom voor het laten maken van een dekzeil voor uw boot op maat. Het is onze ambitie om onze producten een toegevoegde waarde te laten zijn voor uw sloep.


Voor kleine en grote boten.

Het staat bij ons aan de basis van het bedrijf en het is voor ons ongelooflijk belangrijk. Neem gerust contact met ons op. Cabrioletkappen voor boten. Speciale wensen rondom de cabrioletkap voor uw boot komen het beste tot hun recht door een bezoek aan de zeilmakerij. Bent u op zoek naar een zeil, tent, kappen of iets anders voor uw boot?


Wanneer uw wensen niet op de site te vinden zijn dan kan onze zeilmaker maatwerk voor u realiseren. Zeilmakerij gespecialiseerd in het maken van alle.

Of het nu gaat om aanhangwagens, trailers, vrachtwagens, containers, boten , luxe. JELCKO staat garant voor kwaliteit en service. Met het juiste dekzeil zorg je ook voor een bescherming van uw boot tegen de invloeden van buitenaf. DE ZEILMAKERIJ , voor al uw nieuwe dekzeilen, hoezen, winterdekkleden,kuiptenten, beminie toppen, etc.


Kies dan voor zeilmakerij Rikkers in. Zeilen worden niet alleen voor boten gebruikt. De aluminium 2-arms Biminitop is uitstekend geschikt voor montage op alle open boten en opblaasboten.


Wij leveren of repareren diverse dekzeilen voor boten. Elk materiaal en toepassing voor boten is mogelijk. Slikkendam biedt unieke faciliteiten voor de stalling van uw boot voor binnen en buiten. Uw boot is u lief en kostbaar, en daarom wilt u deze veilig en beschermd van.


Kwaliteit is bij ons géén optie! Wij realiseren alles voor uw boot, van bootkappen tot sprayhoods en van reparaties tot kussens. Onze zeilmakerij en watersportwinkel zijn gevestigd in Made en is een paradijs voor iedere watersporter. U kunt bij ons terecht voor nieuwe jachtzeilen, buiskappen.


De zeilmaker voor uw Sloepkap!

Direct een offerte aanvragen. Doeken voor voertuigen. We denken graag mee met onze klanten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.