vrijdag 4 juni 2021

Vloertegels met print

Ontdek nog meer manieren om je bedrijf te promoten. Bestel simpel en snel jouw vloeren. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Een print tegel met tijgerprint, een zebraprint, een spijkerbroekprint, denimprint of dierenprint. U vindt hier zelfs vloertegels met gesleten randen, die het vertrek een authentiek uiterlijk meegeven. Wilt u de vloer van uw keuken of badkamer werkelijk uniek maken?

We printen op vloer vinyl zowel projectvinyl als beursvinyl met eigen ontwerp of onze dessins. Kijk snel wat we voor u kunnen. Supergave vloertegels met print van koeienhui zowel zwart, wit, bruin als met vlekken. Ook luipaardhui zebrahuid!


Zelfs de structuur van de tegel voelt als huid aan! Bij uitstek geschikt voor uw. Donker grijs met zachte print , zijdemat oppervlak met. Groot assortiment A-merken met de beste kwaliteit.

Lage prijzen en een grote showroom. Met houtlook tegels profiteer je van de warme uitstraling van een echte houten. In deze tijd is duurzaamheid belangrijk, een tegelvloer is slijtvast,. Prachtige houtlook vloertegels vind je bij Tegelmegashop.


Alle grote A-merken, voor de beste prijs. Top assortiment vloertegels met hout look! Schitterende vloertegels in grote formaten met een uitstraling die niet van echt is te onderscheiden. Makkelijk om te plaatsen en eenvoudig in het onderhoud. Helemaal van nu zijn de vloertegels met authentieke patronen.


Deze patronen zijn vaak ‘afgekeken’ van de traditionele cementtegels. Vloertegels van alle merken op beslist. Advies nodig over welke vinyl vloertegels je moet kiezen?


Creëer een geheel eigentijdse uitstraling met de vloertegels van De Vloerman. Bekijk ons ruime assortiment direct online. Als prachitg alternatief hier voor bieden wij keramische vloertegels met een natuursteen uitstraling zoals Belgisch hardsteen, leisteen, travertin of marmer. Neem gerust contact met ons op of bezoek.


Lichte vloertegels met rustige kleurschakeringen.

Op zoek naar een vloertegel met motief? Doe inspiratie op voor een mooie motief tegel vloer. Wij hebben een groot assortiment motieftegels van Nederland.


Betonlook, keramisch parket of toch strak en modern? Doe hier inspiratie op, en bekijk het assortiment! Hierbij combineert u vloertegels met verschillende patronen en formaten voor een unieke vloer: de mogelijkheden zijn letterlijk eindeloos.


Met 3D-tegels en imitaties van beton,. Keramische vloertegel , imitatie natuursteen, formaat 60xcm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.