maandag 22 maart 2021

Zellig tegels

Marokkaanse zellige fabriek, online boetiek en snelle levering. Ruim aanbod kleuren en vormen. Ruime collectie tegels tegen scherpe prijzen. Bekijk direct ons online assortiment. Eigen productie en direct uit voorraad leverbaar.


Deze klei wordt gekneed en gevormd tot een formaat dat net.

Zellige tegels kopen Hoogste kwaliteit Authentieke sfeer creëren Vertel jouw wensen Gevarieerd assortiment Meerdere showrooms. Eco-Vriendelijke Zelliges. De zellige (zillij tegel ) is te verkrijgen in parelmoer kleuren, warme tinten, semi-transparente of vol van kleur die subtiel variëren in diepte. Zelliges , is het Arabische woord voor gebakken tegel.


Ze worden in speciale ovens gebakken en gekapt in het formaat. Dit weerspiegelt zich in de glans, het oppervlak en de. Het episch centrum van de Zellige productie bevindt zich in Marokko, met.


Kaima,free form tents,muntthee, gouden glazen.

Metro- tegel biedt een selectie van de authentieke kleuren marokkaanse zelliges die volledig met de hand gevorm gehakt, geglazuurd en gesorteerd zijn. De échte zelliges mogen uiteraard niet ontbreken in onze trendy tegelcollectie. Dan kunt u in het assortiment van Huizerwitjes uw geluk niet op! Deze handgemaakte tegels uit Marokko zijn gemaakt van klei en vervolgens.


Het artisanale karakter van zelliges maakt ze een unieke keuze voor je keuken of badkamer. Elk tegeltje is volledig uniek. Zellige handvorm wandtegels zijn moeilijk om voor een leuke prijs te kopen. Regelmatig kopen wij daarom partijen op van diverse fabrieken.


Bijzondere tegels voor in de keuken, badkamer, toilet of andere ruimte in huis: zellige tegels. Deze tegels hebben door hun traditionele productiewijze weinig gemeen met de hedendaagse industrieel vervaardigde tegels. Ze zijn artisanaal gemaakt en zorgen voor een authentiek karakter.


In het gamma van kleuren waarin ze. De ultieme Ikea Hack van jouw besta tv meubel! Ga zelf aan de slag met het betegelen van de kast met zellige tegels. De tegels zijn oorspronkelijk een.


We volgen zelliges in formaat 10x10cm, 5x5cm of rond. Ze hebben een unieke uitstraling en lenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.