vrijdag 5 maart 2021

Uniprime boeideel

Bovendien is UniPrime KOMO gecertificeerd en krijgt u jaar garantie op UniPrime multiplex platen. Op de boeidelen van UniPrime krijgt u jaar garantie. Verkrijgbaar in breedte 30cm en 40cm. Garant boeistroken zijn topkwaliteit!


Op voorraad dus snel bezorgd! Familiebedrijf Noordman Hout is een groothandel in hout- en bouwproducten.

Vanuit vestigingen in Leiden leveren wij al meer dan 1jaar onder meer aan de. Het UniPrime assortiment is vernieuwd en uitgebreid met langere boeidelen en nieuwe (grote) plaatmaten. Lijst, plint, en kozijnhout. UniPrime , een product van FETIM Professional, is in Nederland de meest toegepaste paintplaat en is uitgegroeid tot het A-merk onder de paintplaten. UniPrime geeft niet alleen een mooi en duurzaam eindresultaat, maar is daarbij ook nog eens tijd- en kostenbesparend.


UniPrime kant en klare boeistroken zijn opgebouwd uit door en-door duurzame houtfineren die WBP-verlijmd zijn. De boeidelen zijn voorzien van een zware. UniPrime is de door bouwend Nederland meest toe-gepaste paintplaat.

Logisch, want de unieke meerlaag-se opbouw, de speciale dekfi neren en de. Voor de afwerking van de dakrand is HDM Outdoor volschuim kunststof boeideel beschikbaar. Deze duurzame en milieuvriendelijke boeidelen zijn geschikt voor talrijke.


De genoemde prijzen zijn onder voorbehoud. Wij behouden ons het recht deze te wijzigen. Kant-en-klare boeidelen van UniPrime zijn voorzien van afgeronde kanten en een afwateringsprofiel aan de onderzijde. Het is een zeer fraai schilderklaar multiplex.


WBP verlijmd en aan beide zijden voorzien van een witte 4grams. Uniprime Boeistrook WBP mm. Schrijf als eerste een review. Daken en goten zijn zeer gevoelig voor weer en wind. Boeidelen Red Cedar: dé beste boeidelen op de markt!


Western Red Cedar boeidelen zijn dé beste en meest duurzame boeidelen die in Nederland verkrijgbaar zijn. Vraag gratis kleurstalen aan! Keralit is een begrip op het gebied van kunststof boeidelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.