woensdag 17 februari 2021

Vloeren en gordijnen

Al meer dan jaar dé specialist in mooi wonen. Bekijk ons assortiment online! Bezoek onze winkel in de buurt of bestel nú eenvoudig online bij Leen Bakker!


Hoogstaande kwaliteit parket vloeren met de laagste prijs. Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops!

Laminaat vloeren vanaf € per m2. In onze winkel vindt u een enorme keuze aan vloer - en raambekleding. U wilt een nieuwe laminaat vloer aanschaffen? In de webshop van Vloer en Gordijn. Wij leveren verschillende merken.


Largo is een mooie brede en lange plank. Die uw kamer een geweldige uitstraling geeft. Niet te zuinig en niet te braaf, maar een uitbundige robuuste laminaat plank.

Rolgordijnen, overgordijnen, plissé gordijnen , vitrage of inbetweens. Of toch lamellen die we hebben in diverse soorten en maten. Hoogpolige vloerbedekking of.


PVC vloeren Raamdecoratie Kasten op maat Behang en meer! Alles onder één dak bij DeVloerenVan en KijkopGordijnen. Samen ontzorgen wij u totaal en voorzien wij uw hele woning van nieuwe vloeren , raamdecoratie, horren en.


In een handomdraai bij u geleverd. Ruime keuze aan gordijnen - OTTO. Shop nu in ons online warenhuis! Uit een groot assortiment van top merken gordijnen en vitrage verzorgen wij de complete raambekleding van uw woning.


Gratis verzending vanaf €30! Van linnen en katoen tot velours. Naast de decoratieve functie. Leenders vloer en raambekleding specialist op het gebied van vloer en raambekleding.


Vouwgordijnen maken wij graag op maat voor u. Vraag een vrijblijvende offerte. Vivante heeft pvc, vinyl, laminaat en tapijt voor je vloer , gordijnen en inbetweens voor je raam en rolgordijnen, jaloezieën, vouwgordijnen en meer als raamdecoratie.

Alle advertenties van Vloer en Gordijn , Assen op Marktplaats. In onze showroom hebben wij alle soorten raamdecoratie en gordijnen hangen die er zijn en kan je ze uitgebreid bekijken. Roobol is specialist in vloeren en raamdecoratie.


Bespaar tot wel via kiesproduct.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.