woensdag 23 december 2020

Zeil voor zeilboot

Dekzeilen voor zeilboten - Optimist, Laser, 16m Valk, etc Kuipers nautic levert een groot aantal dekzeilen, dektenten en hoezen voor open zeilboten. Bootzeil heeft al vele verschillende type zeilboten voorzien van een afdekzeil. Elk dekzeil wordt met zorg gemaakt en ontworpen. Zeilboot Speedboot Motorkruiser RIB.


Het staat bij ons aan de basis van het bedrijf en het is voor ons ongelooflijk belangrijk voor een goede spirit.

Bescherm je zeilboot met een goed dekzeil. Helaas wonen we niet in een land waar de zon de baas is. Niet alleen in de donkere maanden, maar ook.


De zeilen van een zeilboot worden gehesen aan de mast en zij trekken en duwen vaak met zoveel kracht. De achterstag komt alleen bij een driehoekig grootzeil voor. Koop al je zeilboot onderdelen.


Heb je een vraag over zeilkleding, zeilmateriaal, zeilboten , dekbeslag, masten of zeilen ? Alles voor diverse zeilboten vindt u bij Zeilmakerij de Vries Maritiem.

Zeilen is hét platform voor zeilers, door zeilers. Elke maand een tijdschrift in printversie en digitaal. Dagelijks online met het laatste zeilnieuws.


The Sail Factory heeft een eigen zeillabel! Een zeilboot kan tot een bepaalde klasse worden gedefinieerd voor de zeilwedstrijden. Voor een klasse is vrij scherp omschreven wat de eisen zijn waaraan de boten van. Rolfok voor een zeilboot zoals centaur of polyvalk. De rolfok is vaak zelf te installeren.


Met welk type zeilboot wil jij zeilen ? Wij hebben meerdere typen boten. Een dagje zeilen wordt nog plezieriger en comfortabeler met de aanschaf van de juiste bootonderdelen. Zo zorgt een helmstokverlenger voor een betere gewichtsverdeling. Aangeboden grootzeil van een Efsix of Seahorse zeilboot. Voor ruime wind en koersen met de wind van achteren kunt u uw zeilgarderobe uitbreiden met een lichtweer zeil zoals een gennaker of een spinnaker.


Gebruikt maar geen mankementen. Ik moet zaterdag toch nog naar de zeilmaker voor wat stukjes katoen voor een andere zeilboot ,.

Lijkt me voor zeilen dus niet ideaal. Voor zijn kwarttonner heeft de Brit Rupert Holmes een tweedehands set zeilen aangeschaft. Om met meer wind en weinig bemanning te kunnen blijven varen, voorziet hij.


Maak een keuze uit ons ruime aanbod Bootzeil, Afdekzeil, Boothoezen of Dekkleden en bestel online bij Boottotaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.