maandag 21 december 2020

White wash steigerplanken

Steigerplanken vanaf €per meter. Heeft u een vraag voor ons? Nergens goedkoper en snel geleverd met Thuiswinkel Waarborg. Eettafels in Alle stijlen!


Zelf white wash steigerhout maken is heel gemakkelijk.

White Wash steigerhout is erg veelzijdig en ideaal om op een eenvoudige manier zelf meubelen mee samen te stellen. Geef een brocante verweerde afwerking aan zelfgemaakte meubelen van steigerhout of pallethout. Koop of Verkoop white wash op Marktplaats. Deze beits is in zowel grey wash als white wash verkrijgbaar.


Bij Houthandel Gorinchem kunt u terecht voor zowel oude als nieuwe steigerplanken. Zeer scherp geprijsd steigerhout, door eigen import! Dit zijn nieuwe planken en.

Naast de gebruikte steigerplank kun je ook kiezen voor de nieuwe onbehandelde steigerplank. Denk hierbij aan grey- wash , white - wash of een bruine houtkleur. White Wash is meestal een beits- of was-achtig product en is inmiddels een verzamelnaam geworden voor producten waarmee u uw meubelen, vloer of trap een gebleekte en.


De steigerhout white wash techniek kun je toepassen op steigerhout meubels. Geef je meubel een unieke uitstraling. Optimale bescherming en een mooie afwerking. Bestel hier direct de Black- Wash en White - Wash varianten! Genoeg voor ongeveer m2.


White wash steigerhout in een lengte van meter, de dikte is 30mm en de breedte is 195mm. Dit is de standaard maat van een steigerplank. De planken zijn ongebruikt. Of wil je voor een white - wash of vergrijsde variant gaan?


Welke uitstraling je ook kiest. White - of Colorwash of Wax, deze zorgen voor een mooi effect. Whitewashvet opzetten en inwassen met een doek (grootste gedeelte wash haal je er dus weer af).

Zo zijn nieuwe steigerplanken geschikt voor vlonders, schuttingen en op bouwplaatsen. Met deze planken zijn er tal van mogelijkheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.