woensdag 2 december 2020

Veiligheids pop

Laat kinderharten sneller kloppen. Poppen en accessoires bij OTTO! Makkelijk online te bestellen! Speel de sterren van de hemel. Bestel muziekinstrumenten online!

De mooiste poppenhuizen - OTTO. Veiligheid voor in de straat. Fluorescerend groen met reflecterende. Vergelijk leuke poppen, poppenhuizen, poppenwagens, kleertjes e. Profiteer van goedkope aanbiedingen voor de beste merken! Het Verkeersmaatje is een plastic pop van 80cm hoog met in zijn hand een vlag van meter die automobilisten vriendelijk doch dringend gebied “SLOW.


De zwarte kunststof veiligheids ogen worden geleverd met een veiligheidssluiting. Met uitzondering van de 2mm en de 3mm.

Deze worden zonder sluiting geleverd. Victor veilig veiligheids pop verkeer remmer gebruikt maar nog in prima staat. Lees hier aan welke strenge eisen speelgoed moet voldoen.


Eigenlijk willen we liever geen “ pop voorbeeld” geven, want we vinden het belangrijk dat je zelf na gaat denken en gaat graven naar wat jou persoonlijk bezig. Een kind onder jaar speelt best niet met speelgoed van oudere kinderen. Deze oogjes vind ik vrij soepel vast te maken, gewoon met de hand. Zorg wel dat je het schildje gelijkmatig over de pen schuift, want als hij scheef zit is dit vaak.


Maak uw gehaakte dieren en popjes af met deze mooie veiligheids oogjes en neusjes. Alle veiligheidoogjes en neusjes worden standaard geleverd met achterkantjes, ook als dat op de foto soms niet duidelijk is. Gratis verzending vanaf €50. Gevarenbord voor het attenderen van uitstekende ladingen.


Geschikt voor op de caravan en camper etc. Op deze vraag is eigenlijk maar één antwoord mogelijk: Ja! Daar bestaat wetgeving over. Dat moet gewoon goed en veilig zijn.


Wanneer uw kind lekker aan het spelen is, wilt u zich geen zorgen maken over het speelgoed.

Maar hoe weet u of het dat ook is? Bij het openen van sommige websites kunnen pop -ups tevoorschijn komen. Vaak is dit reclame die in een nieuw venster opent.


Informatie over Pop -upblokkering, de Beschermde modus, beveiligingszones en andere aanpasbare instellingen in Internet Explorer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.