donderdag 24 december 2020

Uniprime randsealer

Gereedschap - Verf - Behang. Alles om te klussen op beslist. Uniprime randsealer blik 7gram pak blik. De zaagzijdes van watervaste. Door Randsealer toe te passen op de.


Randsealer is een speciale verf die ontwikkeld is voor de randen van houten plaatmaterialen.

Werk de randen van multiplex platen goed af met randensealer van uniprime. Voorkom vocht in je platen. Deze 1-component randsealer is speciaal ontwikkeld voor het.


Randsealer voor het beschermen en verduurzamen van multiplex plaatmaterialen. Met de coating bewerkt u de kopse kanten. Bestel online voor 12:uur = morgen in huis.


Een gebruiksklaar 1-component systeem met een hoog afdichtend vermogen, zeer. Randsealer bij ons verkrijgbaar nu dumpprijs €2per blik a 7gram Zoekwoorden: buitenbeplating. Koop of Verkoop uniprime op Marktplaats.

De platen zijn zowel binnen als buiten te. WBP verlijmd en aan beide zijden voorzien van een witte 4grams grondverf fenolfilm. Hierdoor is de plaat optimaal beschermd tegen indringen van vocht,.


De achterzijde kan onbehandeld blijven. Voordat het hang- en sluitwerk bevestigd wordt,. UniPrime randsealer om vochtin-dringing te voorkomen. Ivana randsealer 7gram.


Alleen schilderen van de plaatranden. Hoogwaardige witte 1-component sealer voor alle houtsoorten en houtachtige materialen. Voldoet aan beoordelingsrichtlijn.


Het is een gebruiksklaar één- Component systeem met een. De randsealer is een coating voor het afdichten en verduurzamen van kops hout en plaatmaterialen voor exterieur gebruik. Lees meer over grijze IP randsealer op het productblad. Zie overzicht plaatmateriaal.


Wij hebben een partij uniprime multiplex platen (gegrond) binnen gehad. Buitenkwaliteit) nu voor dumpprijzen. Garantie multiplex gegron jaar garantie! Afmetingen: 250x122cm, dikte 12mm.


Het is van belang dat u na het zagen de randen afwerkt met een randsealer om intrekkend vocht vanaf de kopse kanten te voorkomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.