donderdag 3 december 2020

Traptreden rvs

Een scala aan mogelijkheden. Er is een groot scala aan mogelijkheden. De traptreden zijn leverbaar in diverse materialen. RVS en aluminium traptreden met vele mogelijkheden. U kunt zelf de uitvoering op maat bepalen.


Step Traptreden : Een van de producten uit het wemStep assortiment zijn de traptreden (Perfo- en Doptreden) in aluminium, staal en RVS voor industriële.

Persroosters en traptreden. De persroosters en traptreden worden o. Materiaal: RVS 3AISI gebeitst. Specialist in trapstrips van RVS. Meer luxe dan een rubber trapstrip op de trap?


RVS trapstrips maken uw traptreden antislip en ogen zeer fraai. Op zoek naar een RVS -Trap? Wij zijn leverancier van RVS -trappen voor iedere portemonnee.

Bezoek onze showroom in Purmerend wij helpen u graag. De productievestigingen van Staco bieden een compleet assortiment hoogwaardige roosters en traptreden in staal, aluminium en RVS. Trapmattenruim assortiment trapmatten en trapmaantjes van aluminium rubber en stof.


Maar ook trapprofielen en rvs trapleuningen. Uw trapmat gratis verzonden! Resultaten van zoekmachines! RVS , beschikbaar in standaardafmetingen, perfotreden of volledig op maat. Europese codes en standaards.


We leveren traptreden voor veel toepassingen in de. Standaar uit voorraad leverbaar. Wij leveren anti slip traptreden voor elke trap. Een RVS strip kan worden toegepast in houten trappen.


Met een freesmachine worden sleuven in de traptreden gefreesd. Bovendien is het veelal goedkoper dan staal of RVS. Kunststof traptreden zijn millimeter hoog en 2millimeter diep, maar variabel in breedte.


Traptreden antislip Traptreden OAchil staal: Ois ijzersterk en zeer veilig. Laat geen voorwerpen door met een doorsnede van mm. Bijzonder geschikt voor ruimtes.

Bij GAMMA kun je terecht voor elke soort traprenovatie, voor traptreden en overzettreden. Standaard zijn deze traptreden roosters in verzinkte uitvoering verkrijgbaar maar ook RVS rooster traptreden zijn deze desgewenst leverbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.