donderdag 29 oktober 2020

Zandstralen hout

Hout zandstralen is onze specialiteit! Meubels, deuren, kapspanten, houten delen etc. In korte tijd verf en oude waslagen verwijderen. Maatwerk in Eiken doet ook zandstralen van hout houtstralen en conserveren, zandstralen van houten meubelen en gebinten van kapconstructies wij werken door heel de.


Zandstralen , om hout en metaal te reinigen.

Vroeger werd er veel gewerkt met écht zand om houten, metalen, aluminium of polyester objecten te reinigen. Na het stralen dient het hout opgeschuurd te worden. Optioneel kan men ook een nabehandeling laten uitvoeren.


Het stralen van ijzer, aluminium en rvs, maar ook voor uw houten meubels, o. Om zo de schoonheid en originele. Het kan zich lonen om na zandstralen het hout ook te laten impregneren, met name voor houten dat buitenshuis aangebracht is. Door het zandstralen van trappen herstel je elke houten trap in zijn oorspronkelijke glorie.


Info over de prijs, werkwijze en mogelijkheden vind je hier.

Behandeld hout zal terug de natuurlijke kleur krijgen. Hierdoor kunnen trappen, meubelen, deuren,… weer behandeld worden naar eigen smaak. Geen nieuwe kopen, maar de oude deuren weer mooi blank laten stralen en.


Echter zijn de functionaliteiten van hout. Waarom zandstralen van hout ? Ook bij staalstralen wordt gebruik gemaakt van Korund (aluminium oxide). Jouw meubels een nieuwe look geven door ze te laten zandstralen ? Lees hier alles over de mogelijkheden en. Na het zandstralen heeft het hout een ruwe structuur. Wij stralen alle soorten hout , fineer, ornamenten, houtsnijwerk en houten meubels.


Zelf zandstralen : dit moet u weten Ontdek wat u nodig heeft om lak, poedercoating en meer te stralen én waar u rekening mee moet houden! Vorig jaar hadden wij het idee opgepakt om ons atelier uit te breiden met een zandstraal-faciliteit. Vaak een last vóór u met uw echte werk start. Mavana brengt hout terug tot leven. Neem contact op voor een afspraak.


Gebinten, hout en balken stralen doet Straalwerknoord vakkundig en met veel toewijding. Altijd 1 tevredenheid garantie.

Bel of mail voor informatie! Resultaten van zoekmachines! Wij zijn gespecialiseerd in het fijn zandstralen en luchtgommen van hout en metaal. Ook voor het verwijderen van graffiti kunt u bij ons terecht. We zandstralen uw hout in detail.


Uw hout wordt volledig heropgewaardeerd. Oude meubels vinden we niet per definitie mooi. MATTHYS Quality Equipment bezorgt u de nodige producten, gereedschappen, machines en uitrusting voor al uw restauratieprojecten. Hout en metaal worden gestraald om losse delen zoals verf en roest te verwijderen.


Het energieverbruik tijdens het zandstralen is hoger dan bij luchtgommen,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.