maandag 19 oktober 2020

Vaste windschermen

Mooie producten op grote prijzen met gratis verzending! Voor 23:bestel is morgen thuis! HOE maken wij onze windschermen : Een windscherm wordt gemaakt van olide aluminium profielen met transparant gehard veiligheidsglas.


Hierdoor zijn de windschotten ook. Wij maken ze stijlvol, luxe én degelijk én op maat. Het vaste glazen windscherm van Verano heet Biarritz V730.

U bepaald hoe hoog de afscheiding op uw terras of balkon wordt: een, twee of drie panelen. Wij leveren vaste wanden en windschermen in standaard maten en maatwerk voor ieder terras of balkon. Staat u op een seizoensplaats of lang op de zelfde plek? Dan kunt u kiezen voor een vaste windscherm. Een vaste windscherm staat steviger in de grond en is een stuk.


Dit is uiteraard niet het geval als je kiest voor vaste windschermen , of windschermen uit een vast materiaal. Als ze niet uit glas of doorzichtig PVC zijn gemaakt,. Onze vaste windschermen dienen voor bescherming tegen win lawaai, stof, koude… Een windscherm geeft zowel particulier als professioneel een meerwaarde aan uw terras.

Uw stal of loods voorzien van vaste of regelbare zeilen? Bij Vervaeke bent u aan het juiste adres! Ook voor poorten of schuifgordijnen, waarmee u uw. Ontdek de mogelijkheden, voordelen, prijzen en realisiates. Geniet voortaan van privacy en een windstil terras.


Voor privacy of tegen inkijk, kunt u kiezen voor satijn (mat) beglazing. De windschermen zijn ontwikkeld voor een vaste of neerklapbare uitvoering en zijn in iedere vorm naar de lijnen van Uw schip te maken. Elke gewenste afmeting of combinatie is mogelijk door de verschillende breedtes. Bij Xterior ben je aan het juiste adres voor o. Windscherm die geschikt is voor uw terras?


VASTE WINDSCHERMEN Het windscherm kan worden geleverd met drie, of meer panelen. Het bovenframe is afgewerkt met een toprubber. Kabels voor verlichting, ruitenwissers.


Alra is een team van specialisten in het ontwikkelen van neerklapbare en vaste boot windschermen en vaste scheepsramen met gebogen hoeken. Wij leveren ook klapramen. Vaste of beweegbare windschermen.


Wanden voor overkappingen en onderbouw, gaande van vaste wanden, glazen wanden en elektrische weerbestendige screens.

Wij werken uitsluitend met aluminium profielen. Als u uw terras aan de windzijde afsluit met dit vaste windscherm , geniet u op nog meer dagen van het buitenleven. Eindelijk is het afgelopen met wegwaaiende kranten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.