donderdag 1 oktober 2020

Trapkast

Verdubbel de opbergruimte in uw trapkast met een Inzetkast. Gratis montage en levering. Bekijk hier de mogelijkheden! Onmisbaar in elk huishouden: een voorraadkast.


Geef deze dan een handige make-over. Niet tevreden over de opbergruimte in uw trapkast ?

Vergroot dan de opbergruimte met een Inzetkast. De loze ruimte onder de trap kun je heel goed benutten door er een trapkast - of speelruimte onder te maken. Laat je inspireren door deze oplossingen. Kijk hier wat er nog meer allemaal.


Hier lees je hoe je deze trapkast maakt. Home Huis Tuin Shop the Look Klustips Woonideeën Afleveringen Aanmelden. Onder een trap naar de slaapverdieping of naar de zolder is vaak veel ruimte beschikbaar. Maar zeker met een open trap is het lastig om die ruimte.


Op zoek naar esthetisch verantwoorde opbergruimte?

Dan is een trapkast wellicht iets voor jou. Ontdek hier de mogelijkheden! Met allerlei kleine hoekjes is de trapkast moeilijk in te delen. Al snel wordt er van alles in de kast gepropt, met als gevolg: totale chaos. Ik heb die inzetkast dus in mijn trapkast laten maken.


Je geeft de maten tussen de kozijnen op en dan komt meneer van der Ven hem bij je. Ik zoek een betere manier om de ruimte te benutten. Trapkast en werkplek, indeling.


Ik heb de schappen rechts aan de muur maar zo kan je meer kwijt in de kast. Ik word wakker en er zijn al veel reacties. De bovenkant is de onderkant. Wij denken graag met u mee in slimme oplossingen. Hieronder treft u enkele van.


Klik hier en bekijk de leukste en meest praktische ideeën om je trapkast in te richten! Uitgebreid eten en praten kan aan deze eikenhouten tafel. Door de grootte trekt hij flink de aandacht.


De trapkast valt op en heeft volop bergruimte. De dochter van Tynke was boos. En er niet meer uit wilde.

Al dat speelgoed moet tenslotte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.