woensdag 7 oktober 2020

Timmerfabriek drenthe

Gedegen maatwerk, creatieve en praktische oplossingen in Monumentaal tot Moderne Houten Trappen, Deuren, Kozijnen e. Timmerfabriek in Provincie Drenthe. Op maat gemaakte houten trappen voor Groningen en Drenthe. Open trappen, dichte trappen en bordestrappen.


Maatwerk uit onze timmerfabriek in Ter Apel.

Wij fabriceren houten Kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, openslaande deuren, tuindeuren, dakkapel kozijnenect. Voor Aannemer, Klusbedrijf, ZZP-er en Particulier ! Tammenga Houtbewerkingen is producent en leverancier voor al uw hout en bouwmaterialen, zowel particulier als professioneel. We zijn gevestigd in Drenthe te Gasselte. Een brandweerman van het korps Assen is vanmiddag opgeroepen om een brand in zijn eigen bedrijf te blussen.


Kinntech is een kleinschalige gespecialiseerde kozijnen-producent, gevestigd in Hoogeveen, Drenthe. Wij produceren in eigen beheer kozijnen, ramen en deuren op maat. ATG voor uw deuren, ramen, kozijnen en machinaal timmerwerk.

Op het platteland krijgen veel boerderijen een nieuwe bestemming als woning. Het houtlokaal van DAC de Brug is een goed ingerichte werkplaats met vele mogelijkheden. In principe kan alles gemaakt worden, zowel handmatig als machinaal.


Ons bouwbedrijf helpt u graag u graag bij al uw bouw-, verbouw- en nieuwbouwprojecten. Echter is ons werkgebied groter veel groter wij hebben klanten heel Drenthe ,. De GF-Group is een familie bedrijf uit Gasselternijveen ( Drenthe ). Om het te zien heeft u JavaScript nodig. Bij certificering was Para B. Over timmerfabriek TBJ Gräve Zaandam. Wij hebben de beste websites en bedrijven uit Groningen alvast voor u geselecteerd.


Er wordt vooral gewerkt in de provincies Drenthe , Groningen en Friesland. Een overzicht is hier te vinden. Drenthen biedt een ruime keuze aan houtproducten voor de overheid en particuliere klanten. Veel mogelijkheden, voor elk wat wils! Met meer dan jaar ervaring is Trappenfabriek Vos uw specialist in houten trappen Voor zowel grote als kleine trappen Voor particuliere- en professionele.


Compleet gemonteerde houten kozijnen bestellen, of toch liever uw kozijnen bestellen als bouwpakket? Wij leveren kozijnen voor iedere klusser.

Onze werkplaats biedt ruimte aan moderne,. Troost timmerfabriek Zuidwolde Drenthe op Telefoonboek. A Patmar Emmeloord levert en plaatst ook kunststof kozijnen en voordeuren. Met onverminderd enthousiasme verrichten wij onze werkzaamheden in de provincie Drenthe.


Zo zijn wij onder andere werkzaam in Valthermond en omgeving.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.