donderdag 29 oktober 2020

Telescoop ramen wassen

Bestel Voordelig Simpel en Snel! Online webshop Gratis transport in de regio. Wisser laat strepen achter, wordt zelfs bagger genoemd. Lichte steel, daarom ook bij veel ramen goed te doen.


Sorbo (via bol.com) € 295.

Telescoop steel uitschuifbaar tot en. Een kant een vachtje om de ramen te wassen aan de andere kant trekker. We hebben hier in de wijk al lange tijd geen glazenwasser meer rondlopen.


Dus resteert er niets als het zelf doen. Voor de benedenverdieping is dat niet. Ramen wassen zonder strepen? Zullen ongetwijfeld nog andere accessoires voor telescoop steel aanschaffen.

Hoge ramen zemen zonder strepen met de telescoopsteel, schone ramen tot wel meter! Deze wisser is te gebruiken voor elk gladde oppervlak, onmisbaar thuis! Osmoworks BV produceert systemen voor telescoop -glasbewassing en verkoopt daarnaast traditionele gereedschappen voor de professionele glazenwasser. Handige telescoop - steel. Door gebruik te maken van een telescoop kunt u altijd rechtop blijven staan en.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Met systeem uw auto wassen € 499. Als u hoog moet schoonmaken. Natuurlijk willen we u helpen bij het maken van een keuze. Wij hebben het laatste nieuws en overzichten van de.


Aluminium telescoopsteel van meter om uw ramen te wassen , voorzien van schroefdraa een conische dop en een kniegewricht. Deze steel is zeer geschikt voor het. Wanneer je bijvoorbeeld de ramen wilt lappen heb je veel meer bereik dan met een normale droogtrekker. Ook kan je een telescoop steel gebruiken bij het knippen van. Met deze tips en tricks zijn je ramen in no time blinkend streeploos schoon.


De ramen wassen heb je zo gedaan met dit.

Van raamwisser tot inwasser of glasschraper: ramen worden streeploos schoon. Ook voor overige producten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.