vrijdag 2 oktober 2020

Rvs look plint

Eigen Montageteam mogelijk, Bestel Nu! Vind jouw plint in onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis! In diverse merken verkrijgbaar! Plint bestel je in onze webshop.

RVS design van RVS Land tegen de laagste prijs, voor een stijlvolle afwerking van uw interieur. Materiaal: aluminium SSL (Stainless Steel Look ), aluminium geslepen en achteraf geanodiseerd (VOM1), voorzien van een P. Door de dunne lagen aluminium en rvs fineer onderscheiden deze plinten zich van kunststof plinten met een rvs - look of traditionele houten plinten. Zeer fraai en op maat te bestellen.


RVS plinten voor uw keuken. Dan zijn onze aluminium plinten wellicht iets voor u! Onze aluminium plinten zijn verkrijgbaar in o. Voordelen aluminium plinten.

Ronde kolommen, binnen- en buitenhoeken. Storax is specialist op het gebied van plinten. In een moderne keuken is steeds meer plaats voor de RVS - look.


U kunt eenvoudig met een vochtige doek langs de plinten gaan en de vuiligheid van de plint. Ik wil graag RVS ( look ) plinten in één stuk aan beide zijden. Ik ben op zoek naar iemand die plinten kan vervoeren en installeren en ook de hoekstukken. Ook voor rvs plinten en rvsplaten, onze fabriek levert rvs tafels en keukenbladen aan bedrijven voor keukens. RVS keukenblad en tafels op maat.


Type - Aluminium gezette plint 1graden. Plakfolie met een geborsteld rvs. Keuze uit veel verschillende afmetingen.


Met een breed assortiment aan plinten en deurlijsten in MDF, hardhout, aluminium, RVS en kunststof hebben wij altijd de geschikte. Afgewerkt als titanium, zilver of witte look maar ook als gewone aluminium look. Eenvoudig online bestellen. Onze oude plinten van IKEA hebben het begeven (keuken nog geen jaar oud).


Nu willen we nieuwe keukenplinten, bij voorkeur in RVS look maar het vinden hiervan valt tegen. Geslepen aluminium platen met aantrekkelijke RVS look.

Ideaal voor de afwerking van o. Op maat gemaakt en makkelijk en snel besteld en geleverd. Met een voetbeweging wordt de plintafzuiging in- en uitgeschakeld. Dankzij de hoogwaardige aluminiumlook of exclusieve rvs - look zorgt de designcombinatie Metallic voor een stijlvolle afwerking,.


Verfraai uw woning met schitterend RVS Plaatwerk. Bekijk onze plafondplinten, rvs - look plinten , laminaatplinten, buigbare plinten en hardhouten plinten in onze webshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.