maandag 21 september 2020

Terras schoonmaken

Tips hoe je met een hogedrukreiniger, schoonmaakazijn, biotex, groene zeep of zand groene aanslag en vuil verwijdert. Hoe kunt u nu het beste uw terras schoonmaken en vrij krijgen van groenaanslag? Vergeet alle huismiddeltjes.


Nu je ontzettend veel werk in het schoonmaken van je terras hebt gestoken, is het natuurlijk zaak om je terras ook zo lang mogelijk schoon te houden. Specialist in het terras reinigen, bestrating en houtwerk Persoonlijk contact Vakmanschap Jarenlang ervaring in terras reinigen voor de laagste prijs!

Wij reinigen uw terras volgens onze ‘all inclusive’ module. U krijgt van ons een volledige prijsopgave voor de totale reiniging van uw terras. Zijn de tegels van je terras groen geworden door onkrui mos en algen?


Tijd om daar wat aan te doen, zodat je straks kunt genieten van de zon! Wij bieden zowel terras reinigen, als het schoonmaken van de voegen bij bestrating, tuintegels en vlonders aan. Hierbij verwijderen wij al het onkrui gras,. Weg met onkruid en groene aanslag.


Een mooi schoon terras begint hier!

Lees onze tips voor het schoonmaken van je terras. Het schoonmaken van uw tuintegels met een hogedrukreiniger is een agressieve manier,. Groene aanslag verwijderen van je terras of balkon gaat prima met schoonmaakazijn of groene zeep. Een terras of pad blijft alleen mooi als je het regelmatig schoonmaakt.


Hoe kun je tegels schoonmaken en groene aanslag verwijderen? Hoe een betonnen terras schoonmaken ? Een betonnen terras reinigen doe je best niet met agressieve schoonmaakmiddelen. Deze kunnen namelijk tot vlekken of schade aan.


Wanneer je het huis hebt schoongemaakt , heb je waarschijnlijk nog wel een restje sop over. Echter vragen het terras en de tuinme. Hoe je een natuursteen terras reinigt na de plaatsing, preventief behandelt en kan schoonmaken vind je hier mét info over de prijs voor onderhoud.


Kijkt u even mee hoe het werkt? Op deze pagina vindt u informatie over snel en simpel terras schoonmaken. Kan je de tegels en bestrating van jouw terras , oprit of pad reinigen met de hogedrukspuit? Wij zorgen ervoor dat uw terras er weer uitnodigend uit ziet.


Dat doen we door het terras of de bestrating professioneel te reinigen.

TIPS om groene aanslag van uw terras te verwijderen. Ik heb in de tuin een terras van vlonderplanken (of heet dat niet zo? het zijn van die planken met groeven erin) en die wil ik graag schoonmaken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.